Seuraa meitä

Uutta: MyHeritage tukee 23andMe v5- ja Living DNA-latauksia

Uutta: MyHeritage tukee 23andMe v5- ja Living DNA-latauksia

Kommentit

 

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että MyHeritage tukee nyt 23andMe v5- ja Living DNA -datatiedostojen lataamista. Tuemme nyt kaikkien tärkeimpien DNA-testauspalvelujen, mukaanlukien Ancestry, 23andMe (ennen V5) ja Family Tree DNA (Family Finder) -datatiedostojen lataamista.

MyHeritage on vuodesta 2016 lähtien antanut käyttäjien, jotka ovat jo testanneet DNAnsa ladata DNA-tietonsa Ancestry, 23andMe ja Family Tree DNAsta. He saavat MyHeritage-palvelussa ilmaisia DNA-osumia ja etnisyysarvion ilmaiseksi. Ilmainen latauspalvelumme on ainutlaatuinen etu, jota ei tarjoa mikään näistä muista yrityksistä. Aiemmin MyHeritage ei kuitenkaan tukenut latauksia, jotka perustuivat GSA-siruun (Global Screening Array), jota nyt käyttävät 23andMe (v5) ja Living DNA. Viimeaikainen kehitys DNA-algoritmeihimme antaa nyt mahdollisuuden tukea GSA-sirupohjaisia DNA-tietoja, joten nyt tuemme 23andMe v5- ja Living DNA -tiedostojen latauksia.

DNA-tietojen lataaminen MyHeritageen on nopeaa ja yksinkertaista. Käyttäjille, jotka lataavat nyt, tarjoamme täyden pääsyn DNA-mätsäykseen, etnisyysarvioihin, alan johtavaan kromosomiselaimeen ja paljon muuhun ILMAISEKSI.

Lataa DNA-tietosi nyt MyHeritageen

Jos hallinnoit sukulaistesi DNA-pakkauksia, voit heidän luvallaan ladata myös niiden DNA-tiedot. MyHeritage yhdistää kyseisten sukulaisten tiedot asianomaisille puussa oleville henkilöille. MyHeritageen ladatut DNA-tiedot ovat täysin yksityisiä ja turvallisia. Vain sinä näet lataamasi DNA-tiedot.

Lue lisää hyödyistä:

DNA-osumat

DNA-osumat ovat eri puolilta maailmaa olevia muita MyHeritage-sivuston käyttäjiä, jotka todennäköisesti ovat yhteiseen DNAhanne perustuvia sukulaisiasi. MyHeritagella on erittäin laaja käyttäjäkunta Euroopassa, joten saat todennäköisesti enemmän DNA-osumia Euroopasta kuin muissa DNA-palveluissa. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on eurooppalaisia esivanhempia.

Etnisyysarvio

Etninen taustasi prosenttiosuuksin 42 etnisyysalueelta, saat tiedon siitä, mistä esivanhempasi tulivat.

Komosomiselain

Se auttaa sinua ymmärtämään, millä tavalla olet sukua DNA-osumillesi tunnistamalla yhteiset segmenttinne. Monet asiantuntijat pitävät MyHeritagen kromosomiselainta alan parhaana.

Tulossa olevia muutoksia

1.12.2018 käytäntömme DNA-latausten suhteen muuttuu. Ladattujen DNA-tietojen mätsäys säilyy ilmaisena, mutta jos lataat DNA-tietosi kyseisen päivän jälkeen, peritään ylimääräisistä DNA-ominaisuuksista (mm. etnisyysarvio ja kromosomiselain) lisämaksu. Ilmoitamme tarkat tiedot uudesta käytännöstä lähempänä joulukuun ensimmäistä päivää, kunhan niistä on päätetty lopullisesti. Kaikille jo ladatuille ja 1.12.2018 mennessä ladattaville tiedostoille ovat kaikki DNA-ominaisuudet jatkossakin ilmaisia.

Älä siis viivyttele vaan lataa DNA-tietosi MyHeritageen nyt, kun kaikki DNA-ominaisuudet ovat ilmaisia (ja ne pysyvät ilmaisina sinulle). Jos sinulla on 23andMe-testi (kaikki versiot, jotka sisältävät v5:n) tai Living DNA, olet onnekas, ja voit nyt ladata nämä tiedot myös MyHeritageen. Voit myös ladata DNA-tiedot Ancestry- ja Family Tree DNAn Family Finder-testeistä. Ohjeet tietojen viemisestä ja lataamisesta MyHeritageen löytyvät lataussivultamme.

Lataa DNA-tietosi nyt

Huomaa: Käsittelemme parhaillaan paljon vanhoja 23andMe v5-tuloksia, jotka on ladattu meille aiemmin, ja tulokset siirretään käyttäjille asteittain lähipäivinä.

Jos et vielä ole tehnyt DNA-testiä, tilaa DNA-pakkauksesi jo tänään.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Erkki Peltonen


  lokakuu 15, 2018

  Miksi sinällänsä hieno Myheritagen DNA ei toimi Geni:ssä samasta omistajasta huolimatta?

  • annikka


   lokakuu 16, 2018

   Hei Erkki,
   Vaikka yrityksillä on sama omistaja, niin niillä on erilainen funktio ja ne toimivat toisistaan erillisinä.