DNA Quest menestys: sisarusten tunteikas tapaaminen

DNA Quest menestys: sisarusten tunteikas tapaaminen

Kommentit

Julkistimme DNA Quest-projektin tavoitteena yhdistää lapsena adoptoidut ja heidän biologiset peheensä. Olemme iloisia hyvin monista yhdistämisistä, jotka ovat olleet mahdollisia tämän pro bono-projektin avulla. Tässä yksi monista uskomattomista tarinoista, jotka MyHeritage DNA on tehnyt mahdolliseksi.

Kun Kim Prather, 53-vuotias MyHeritage-käyttäjä Oklahomasta, kuuli MyHeritagen DNA Quest pro bono-projektista, hän tuskin malttoi odottaa päästäkseen jättämään hakemuksen. Kim oli adoptoitu vauvana, eikä hän koskaan ollut tuntenut biologista perhettään, mutta ei halunnut mitään niin kovasti kuin tavata heidät.

DNA Quest hakemukseensa Kim kirjoitti: ”Minut adoptoitiin vauvana ja adoptiovanhempani olivat kadottaneet adoption aikana heille luovutetun sairauskertomuksen. Haluaisin tietää biologisista vanhemmistani ja sisaruksistani (täysi- tai puoli-). Kiitoksia, että harkitsette minua ilmaisen DNA-testin saajaksi.”

DNA-osumat

Tehtyään MyHeritage DNA-testin ja saatuaan tuloksensa, Kim päätti ottaa yhteyttä kaikkiin parhaimpiin osumiinsa. Hän aloitti ensimmäisestä henkilöstä listallaan. Tämä nainen vastasi, että hän ei tiennyt mistään suvussa tapahtuneesta adoptiosta, mutta ehkäpä hänen äitinsä tietäisi. Hänen äitinsä tiesi serkun, joka oli antanut tyttövauvan adoptioon. Kim oli varma, että juuri hän oli tuo tyttövauva!

Kim sai serkun nimen ja kuuli, että hän oli kuollut tammikuussa 2018. Luettuaan hänen muistokirjoituksensa selvisi, että serkulla oli tytär, Christy Jones, joka luultavasti oli Kimin sisko!

Harkittuaan asiaa paljon, Kim päätti yrittää ja otti yhteyttä Christyyn messengerillä heinäkuun 21. päivä 2018.

Taustakertomus

Kävi selville, että Christy todella oli Kimin sisko. Hän oli tiennyt Kimin olemassa olosta 17-vuotiaasta saakka. Kimin äiti oli odottanut siihen saakka ennen kertomista, koska pelkäsi, että Christy paheksuisi häntä hänen luovutettuaan lapsensa adoptioon, mitä Christy ei tehnyt.

Kimin biologinen äiti oli ollut 19-vuotias ja päässyt juuri high schoolista saadessaan hänet. Kimin isä oli ollut 18-vuotias ja vielä koululainen. Kimin syntymän jälkeen vanhemmat olivat antaneet hänet adoptioon. Christy arvelee sen johtuneen siitä, että vanhemmat eivät olleet siihen aikaan naimisissa. He avioituivat myöhemmin ja 7-vuotisen avioliittonsa aikana he saivat Kimin siskon.

Kimin sisaren mukaan heidän äitinsä aina katui päätöstään antaa Kim adoptioon. Hän halusi etsiä Kimiä, mutta löysi joitakin allekirjoittamiaan adoptiopapereita, joissa hän oli luvannut olla etsimättä tätä.

Viimeinkin yhdessä

Sisarukset tapasivat toisensa kasvoista kasvoihin sunnuntaina heinäkuun 29. päivä 2018 Oklahomassa. Se oli hyvin tunteikas tapaaminen kyynelineen, suukkoineen ja hymyineen. Kim löysi myös velipuolensa France Reitz Jr. Kodiakin.

Ilman DNA Questia Kimin löydöt eivät olisi olleet mahdollisia. Ne ovat tehneet syvällisen vaikutuksen hänen peheeseensä ja he odottavat malttamattomana valoisaa tulevaisuutta yhdessä.

En ajatellut voivani suhtautua asiaan näin tunteella, mutta kaiken kaikkiaan tämä on ollut mahtava kokemus. Kiitoksia teille DNA Questista!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin