Ilmaisia asevoimien kokoelmia ensimmäisen maailmansodan päättymisen 100-vuotispäivän kunniaksi

Kommentit

Ensimmäiseen maailmansotaan vuosina 1914-1918 otti osaa yli 100 maata. Kaikkiaan tämä sota vaati sotilaat ja siviilit yhteenlaskien noin 16 miljoonaa kuolonuhria. Kuolleista noin 9,7 miljoonaa oli sotilaita ja 6,8 miljoonaa siviilejä. Haavoittuneita oli 21 miljoonaa.

Ensimmäinen maailmansota päättyi virallisesti vuonna 1918 11 kuukauden 11 päivänä kello 11. Saksan ja ympärysvaltojen välillä solmittu aselepo päätti pitkän ja raskaan konfliktin.

Tänä vuonna tuosta aselevon solmimispäivästä tulee kuluneeksi 100 vuotta ja muistamme niitä, jotka taistelivat ja kuolivat sodassa. Kun muistelemme eri puolilta maailmaa olleiden urheiden sotilaiden uhrauksia, on sopiva tilaisuus ottaa mallia esivanhempiemme antamasta henkilökohtaisesta panoksesta.

Haluaisitko tietää, mitä sukusi jäsenet tekivät ensimmäisen maailmansodan aikana? Sodan päättymisen 100-vuotispäivän muistoksi tarjoamme kaikki MyHeritage SuperSearch hakukoneessa olevat sotilatiedot ilmaiseksi ajalla 8. – 12.11.2018.

Asevoimien rekisterit ovat arvokas lähde ja antavat tietoa sekä armeijassa palvelleista että heidän perheistään. Saat tietoa esivanhemmistasi ja heidän palvelustaan oman maansa puolesta. Tallentamalla tiedot, tarinat ja kuvat tuleville sukupolville, varmistat ettei sukusi panosta unohdeta koskaan.

Tee hakuja asevoimista ilmaiseksi ja löydä lisää tietoa sukusi osallisuudesta ensimmäiseen maailmansotaan ja muihin sotilaallisiin konflikteihin.

Osallistuiko joku sukulaisesi ensimmäiseen maailmansotaan? Kerro meille kommenteissa.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin