MyHeritage DNA: Täydellinen joululahja edulliseen hintaan

Kommentit

Joulu on jo aivan nurkan takana ja täydellisen lahjan hankkiminen jokaiselle listallasi voi olla pelottava haaste. Lahjan miettiminen eri ikäisille, erilaisille persoonallisuuksille ja erilaisista asioista kiinnostuneille voi olla aikaavievää. Kuinka löytää lahja, jolla on merkitystä ja se on silti jännittävä, hauska ja silti opettavainen, ajankohtainen ja silti säilyttää arvonsa pitkällä tähtäimellä?

Hanki MyHeritage DNA juhlakauden erikoishintaan!

Tässä siitä, kuinka MyHeritage DNA-pakkaus täyttää kaikki vaatimukset ja on täydellinen lahja jokaiselle listallasi olevalle.

Sillä on merkitystä:

On vaikea väittää, että elämässä olisi jotakin merkityksellisempää kuin perhe. MyHeritage DNA auttaa sinua löytämään uusia sukulaisia, joita et ole koskaan ennen tavannut, mätsäämällä DNAsi muiden testin tehneiden DNAn kanssa. Valtava maailmanlaajuinen tietokantamme auttaa sinua löytämään enemmän DNA-osumia kuin useimmat muut DNA-testit. Rakenna sukupuuta yhdessä yhteisen perimän pohjalta käyttäen apuna huipputeknologiaa. Kuka tietää, ehkä tähän aikaan ensi vuonna DNA-osumasi viettää perhejuhlaa kanssasi!

Se on tarkoitettu jokaiselle:

Toisin kuin monet, tietyille ryhmille suunnatut lahjat, itsensä löytämisen lahja kiehtoo kaikkia riippumatta heidän sukupuolestaan tai elämänvaiheestaan. Kun olet tehnyt MyHeritage DNA-testin, saat esivanhemmilta perimääsi DNAhan perustuvan etnisyysarvion. On hienoa saada tietää lisää siitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen, tutustumalla DNAsi edustamiin etnisiin ryhmiin ja kulttuureihin. Etnisyysarvio kertoo ne maantieteelliset alueet, joilta esivanhempasi ovat lähtöisin, 42 tukemamme etnisyyden joukosta. Saat esivanhempiesi juurista tehdyn animoidun ja koukuttavan esityksen, jota kaiken ikäisten on hauska katsoa ja jakaa.

Se on ajaton:

Joululahjatrendit tulevat ja menevät, mutta MyHeritage DNAlla on arvoa koko elämänajan. Sen jälkeenkin, kun olet katsonut alkuperäisen etnisyysarviosi ja löytänyt sukulaisia DNA-mätsäysteknologiamme avulla, saat päivityksiä uusista DNA-osumista sitä mukaa kun maailmanlaajuinen tietokantamme laajenee. Itse asiassa mahdollisuudet uusien sukulaisien löytämiseen kasvavat kaiken aikaa, kun ihmiset tekevät uusia DNA-testejä. Voit jopa löytää yhteisen esivanhempanne DNAn kehittyneen kromosomiselaimemme avulla! Lisäksi vahva sukututkimusympäristömme on integroitu saumattomasti DNA-tuloksiisi – tarjoten jatkuvasti uusia sukuhistorian löytöjä ja pääsyn koko ajan kasvavaan 9,3 miljardin historiallisen tiedon tietokantaan.

Se on edullinen:

MyHeritage DNA, nyt juhlakauden erikoishintaan – ei tarvetta odottaa erityistä tarjousta. Näin edullinen hinta ei kestä pitkään, joten varmista, että olet ajoissa joululahjaostoksilla ja tilaa nyt. MyHeritage DNA on rakkaillesi todella omalaatuinen lahja, jota he vaalivat ikuisesti. Osta pakkauksesi tänään ja varmista toimitus hyvissä ajoin ennen joulua!

Osta MyHeritage DNA juhlakauden erikoishintaan! Älä missaa tätä!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin