Sukututkimusvinkki: sukutilastot

Kommentit

Oletko tietoinen perhesivustollasi olevasta tilastot-osiosta? Se on täynnä mielenkiintoisia makupaloja sukupuustasi ja esittelee sellaisia yksityiskohtia kuten keskimääräinen eliniän odote ja lasten määrä sukusi perheissä. Analysoimme sukupuussasi olevia tietoja ja tuotamme 45 erilaista, valaisevaa tilastoa.

Sain tietooni tästä osiosta muutamia hyvin mielenkiintoisia tietoja suvustani. Esimerkiksi yleisimmät etunimet sukupuussani ovat Anders ja Anna. Minulta olisi saattanut jäädä huomiotta myös suvun pisimpään elänyt; hän oli kuollessaan 105-vuotias.

Alla on kartta kaikkien sukupuussani olevien ihmisten syntymäpaikoista.

Tsekkaa tilastot omasta sukupuustasi: Siirry ”Koti”-valikkoon ja siellä kohtaan ”Perhetilastot”, sitä klikkaamalla pääset tilastoihin.

Tilastot ovat monipuolisia ja kattavat useita eri tietoja koskien paikkoja, ikää, syntymää, avioliittoa ja lapsia. Tämä kaavio esittää sekä keskimääräisen lapsimäärän perheessä että perheiden määrän lapsiluvun mukaan.

Eikö sinulla vielä ole tiliä MyHeritagessa? Aloita sukupuusi rakentaminen ilmaiseksi netissä jo tänään!

Mitä mielenkiintoista tilastot kertovat sinun sukupuustasi? Kerro meille kommenteissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin