Ilmaiset DNA-ominaisuudet lataajille – määräaikaa on jatkettu

Kommentit

Aina siitä lähtien, kun MyHeritage aloitti tarjoamaan DNA-palveluita, olemme antaneet käyttäjillemme mahdollisuuden ladata DNA-datansa ilmaiseksi. Käyttäjät ovat sen jälkeen saaneet MyHeritagessa DNA-osumia ja etnisyysarvion ilmaiseksi, ainutlaatuinen etu, jota mikään muu suurista alan yrityksistä ei ole tarjonnut.

Olemme juuri jatkaneet ilmaisten DNA-latausten määräaikaa 16. joulukuuta 2018 saakka. Siitä päivästä lähtien käytäntömme DNA-latausten suhteen muuttuu. DNA-mätsäys säilyy edelleen ilmaisena ladatuille tiedoille, mutta muiden DNA-ominaisuuksien käyttöön tulee tuon päivän jälkeen ylimääräinen maksu.

Lataa DNA-tietosi ilmaiseksi

Kaikilla, jotka ovat ladanneet DNA-tietonsa MyHeritageen ennen tätä päivää ja kaikilla, jotka lataavat DNA-tietonsa ennen 16.12.2018 on täysi pääsy kaikkiin DNA-ominaisuuksiin ilmaiseksi ja ne säilyvät jatkossakin ilmaisina.

DNA-osumiesi sukupuiden tai MyHeritagessa olevien 9 miljardin historiallisen tiedon katsominen tarvitsee maksetun sivustosopimuksen. Niin on myös joidenkin DNA-ominaisuuksien kohdalla esim. jos haluat tarkastella DNA-osumiesi kanssa jaettuja yhteisiä osumia tai etnisyyksiä.

Voit ladata DNA-tietosi Ancestrysta, Family Tree DNAn Family Finder-testin, 23andMen (kaikki versiot ml. v5) tai Living DNAn. Ohjeet tietojesi viemiseen palvelusta ja lataamiseen MyHeritagessa löytyvät lataussivultamme.

Älä lykkää DNA-tietojesi lataamista MyHeritageen, sillä kaikki DNA-ominaisuudet ovat nyt sinulle ilmaisia (ja säilyvät ilmaisina).

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin