Seuraa meitä

Euroviisut 2019: Yhtä suurta perhettä

Kommentit1

Olemme innoissamme voidessamme virallisesti käynnistää mielenkiintoisia sukuhistoriallisia tietoja sisältävän kevään, joka vie meidät kohti Eurovision 2019 laulukilpailua! Teemme yhteistyötä Euroviisutähtien – entisten ja nykyisten – kanssa ja viemme heidät matkalle sukuhistorian löytöihin.

Kerroimme viime syyskuussa jännittävästä valinnastamme vuoden 2019 Eurovision laulukilpailun pääyhteistyökumppaniksi. Kilpailu pidetään 12. – 18.5.2019 Tel Avivissa. Euroviisut ovat maailman suurin elävän musiikin tapahtuma, joka kerää keskimäärin 200 miljoonaa katsojaa ympäri maailman.

Euroviisulegendat

Tulevina kuukausina tuomme teille mielenkiintoista sisältöä joistakin Euroviisujen suurimmista tähdistä.

Alla muutamia jännittäviä ihmisiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä-

 • Netta Barzilai, vuoden 2018 voittaja laulullaan ”TOY.”
 • Dami Im, edusti Australiaa vuoden 2016 kilpailuissa ja tuli toiseksi kappaleella ”Sound of Silence.” Hän on saanut toistaiseksi korkeimman pistemäärän Australialle.
 • Eimear Quinn, vuoden 1996 euroviisuvoittaja kappaleella ”The Voice.”
 • Lenny Kuhr, edusti Hollantia vuonna 1969 laulullaan ”De Troubadour.” Hän oli yksi NELJÄSTÄ voittajasta sinä vuonna!
 • Izhar Cohen, vuoden 1978 euroviisuvoittaja Alphabeta-ryhmän kanssa kappaleella ”A-Ba-Ni-Bi.”
 • Poli Genova, on edustanut Bulgariaa Euroviisuissa kaksi kertaa, toiminut valmentajana Voice of Bulgariassa ja Bulgarian X-factorissa sekä juontanut Junior Euroviisut vuonna 2015.

Edustettuaan maataan ja voitettuaan menneiden Euroviisukilpailujen esteet, he ovat aloittamassa täysin uudenlaista matkaa; matkaa etnisyyteensä ja sen kytköksiin omaan kansalliseen identiteettiin. Seuraavien lähikuukausien aikana nämä tähdet tekevät MyHeritagen DNA-testin ja rakentavat sukupuutaan. Pysy kuulolla, kun Netta, Dami, Eimear, Lenny, Izhar ja Poli etsivät etnistä alkuperäänsä ja paljastavat uskomattomia tarinoita sukujensa historiasta.

Euroviisuperheet

Perheitä on kaiken kokoisia ja muotoisia, eikä Euroviisuperhe ole poikkeus. Seuraavien kuukausien aikana rakennamme euroviisusukupuuta ja nostamme esiin mielenkiintoisia yhteyksiä euroviisulegendojen, nykyisten kilpailijoiden ja euroviisuille omistautuneiden fanien välillä. Kun tutkimme näitä yhteyksiä, ymmärrämme paremmin, kuinka olemme kaikki osa ”Yhtä suurta perhettä”.

Olemme jo löytäneet merkittäviä yhteyksiä joidenkin, menneinä vuosina Eurovision laulukilpailuihin osallistuneiden kilpailijoiden välillä. Muutaman perheeseen liittyvän perustiedon ja MyHeritage SuperSearch™-hakukoneen avulla huomasimme, että monet heistä ovat sukua toisilleen!

Kilpailuja!

Ota osaa jännittäviin kilpailuihin ja voit voittaa mahtavia palkintoja. Yksi onnekas perhe voittaa ILMAISET liput vuoden 2019 euroviisuihin. Pysy kuulolla!

Oletko perheesi suurin Euroviisu-superfani? Triviapelimme testaavat tietämystäsi ja saat selville, oletko todellinen euroviisufani. Euroviisutähtien ja -voittajien vähän tunnetuista faktoista, voi jokainen fani oppia jotain uutta.

Kuinka pysyä ajantasalla?

Jotta pysyt ajan tasalla kaikesta ”One Big Family” Euroviisut 2019 sisällöstä, lisäämme lähiaikoina blogiimme uuden Euroviisut 2019- kategorian. Saat pian tietää, ketkä euroviisulegendat ovat sukua kuninkaallisille!

Onko sinulla joku euroviisusuosikki? Haluaisitko tietää enemmän hänen sukunsa historiasta? Kerro meille alla kommenteissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Tea Kivimäki


  19 helmikuun, 2019

  Mielenkiintoinen tämä Myheritage Odotan kovasti tutkimustuloksia