Euroviisu look-alike-sovellus

Kommentit

Onko kukaan koskaan kertonut sinulle, että näytät joltakin julkkikselta? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa selvää keneltä näytät …upeaan euroviisutyyliin! Ota selvää uuden Eurovision Look-alike App-sovelluksen avulla,  ketä euroviisutähteä muistutat eniten!

Lataa kuvasi ja löydä #EurovisionLookalike-tähtesi!

Euroviisujen lähtölaskenta on alkanut; kilpailuun on aikaa vain vajaa kaksi kuukautta. Vuoden 2019 kilpailun pääyhteistyökumppanina haluamme tarjota jotakin hauskaa kilpailua odotellessa ja mikä olisi jännittävämpää kuin löytää yhteys johonkin euroviisulegendaan.

Monet lahjakkaat laulajat mieleenpainuvine persoonallisuuksineen ja yksilöllisine tyyleineen ovat ottaneet osaa Eurovision laulukilpailuihin. Saatat näyttää euroviisuvoittajalta, jakaa hänen tyylinsä tai ehkä sinulla on jopa samanlainen lauluääni! Oletpa gootti, kaunis ja hohdokas, paljasjalkainen romantikko tai metalliin pukeutunut robotti – jokainen voi löytää euroviisuista oman kaksoisolentonsa.

Alla muutama oma suosikkimme:

Jaa, ystävien ja perheen iloksi, Euroviisu look-alike kuvasi sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagiä #EurovisionLookalike!

Katso nyt, kuka on Eurovisio-look-alike-tähtesi!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin