Olemme palanneet RootsTech-tapahtumasta

Kommentit

Olemme juuri palanneet RootsTechistä – maailman suurimmasta sukuhistoriatapaamisesta. MyHeritage jätti pysyvän vaikutuksen tuhansien sukututkijoiden mieliin jokapäiväisillä uusilla ilmoituksilla pitäen jännitystason korkealla koko tapahtuman ajan.

MyHeritagen osasto

Tapahtuman alusta lähtien MyHeritagen osastolla oli vilskettä.

Demoteatterissa oli esityksiä puolen tunnin välein.

Ran Snir, MyHeritagen DNA-tuotepäällikkö esittelemässä demoa osastollamme

 

Daniel Horowitz, MyHeritagen sukututkimusasiantuntija

MyHeritage-käyttäjiä varten oli pystytetty useita tietokonepisteitä, joissa he saivat apua asiakastukitiimin jäseniltä.

Shlomi Ben Ami (vasemmalla), sähköpostituen johtaja, antamassa apua käyttäjälle.

Tuotetiedotteet

Tapahtuman aikana tiedotimme uusien jännittävien ominaisuuksien julkaisuista.

Keskiviikkona kerroimme uraauurtavasta uudesta innovaatiostamme, Theory of Family Relativity™-ominaisuudesta. Tämä teknologia täyttää toimitusjohtajamme Gilad Japhetin viime vuonna RootsTechissä antaman lupauksen ja se on ensimmäinen laatuaan. Se yhdistää tietoja lähes 10 miljardin historiallisen tiedon kokoelmistamme ja sukupuuprofiileista ja ehdottaa teorioita siitä, kuinka DNA-osumat saattaisivat olla sukua toisilleen.

Torstaina ilmoitimme uudesta AutoClusters- ominaisuudesta, joka ryhmittelee ja visualisoi automaattisesti yhteiset DNA-osumat. Automaattinen ryhmittely järjestää DNA-osumat ryhmiin, joilla on todennäköisesti yhteinen esivanhempi.

Reaktiot kumpaankin geneettisen sukututkimuksen uuteen ominaisuuteen olivat häkellyttävän myönteisiä. Käyttäjät ovat innoissaan voidessaan kokeilla uusia tapoja tutkia DNA-osumiaan.

Perjantai oli RootsTechissä MyHeritagen sponsoroima päivä. Se alkoi MyHeritagen ystäville tarjotulla aamupalalla.

Myöhemmin päivällä Legacy Family Tree vebinaarien perustaja ja juontaja Geoff Rasmussen ilmoitti, että MyHeritage jatkaa DNA Quest pro bono-projektiaan. Lahjoitamme projektiin 5000 DNA-pakkausta lisää ilmaiseksi, auttamaan eri puolilla maailmaa olevia adoptoituja löytämään biologisen perheensä.

Isännöimme myös tilaisuutta, jossa osallistujilla oli mahdollisuus kuunnella suoraan niitä ihmisiä, jotka ovat olleet rakentamassa alustaa.

Maya Lerner, tuoteryhmän varajohtaja

Lauantaina, sponsoroimallamme lounaalla, MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet ilmoitti MyHeritagen päässeen tavoitteeseensa kaikkien israelilaisten hautausmaiden digitoimisessa. Israel on nyt maailman ensimmäinen maa, jonka kaikki hautakivet on digitoitu ja saatavana netissä – ilmaiseksi!

Arpajaisia ja kilpailuja

Arvoimme joka päivä MyHeritage DNA-pakkauksia, Amazon Echo-laitteita ja paljon muuta.

Ihmiset kerääntyivät päivittäisiin arpajaisiin

Meillä oli myös pop-up-koju, jossa vieraat saivat pelata renkaanheittopeliä ja voittaa MyHeritage nallen tai DNA-pakkauksen.

Tässä muutamia onnekkaita voittajia.

Yksi mielenkiintoa herättävistä tapahtumistamme oli lauantain ”pukeudu vintage-vaatteisiin ja ota valokuva”-koju. Osallistujilla oli kojussa mahdollisuus pukeutua vanhanaikaisiin vaatteisiin ja sanoa ”muikku”.

Alla muutamia hienoja, kojussa otettuja kuvia.

Kiitoksia kaikille osastollamme käyneille ja luentoihimme osallistuneille. Oli hienoa tavata vanhoja ystäviä ja solmia uusia ystävyyksiä.

Toivomme näkevämme teidät kaikki MyHeritage LIVE 2019 – tapahtumassa, käyttäjäkonferenssissamme, joka pidetään Amsterdamissa 6-8.9.2019. Ilmoittaudu jo tänään ja varaa paikkasi!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin