Seuraa meitä

Backstreet Boys on palannut

Kommentit2

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta kumppanuudestamme Backstreet Boysien kanssa! Bändi perustettiin yli 25 vuotta sitten – he ovat olleet yhdessä niin kauan, että he ovat käytännössä kuin perhe!

Jokainen bändin jäsen teki MyHeritage-DNA-testin saadakseen lisää tietoa alkuperästään ja odottaa innokkaasti testin tuloksia. Tämä video seuraa AJ: tä, Howieä, Nickiä, Kevinia ja Briania, kun he avaavat MyHeritage-DNA-pakkauksensa ja tekevät poskipyyhkäisytestin:

Seuraa blogia, kerromme pian heidän tuloksistaan!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Mirja Noland


  3 toukokuun, 2019

  Hei, olen tehnyt MyHeritage Dna-testin ystäväni sivujen kautta. Kuinka voin liittää sen omiin tietoihini?

  • annikka


   2 kesäkuun, 2019

   Voit pyytää pakkauksen siirtoa omalle tilillesi asiakastuesta support@myheritage.com. Mukaan kummankin suostumus, pakkauksen aktivointikoodi, miltä sivustolta siirretään ja mille sivustolle siirretään.