Vuoden 2019 MyHeritage LIVEn puhujaesittely

Vuoden 2019 MyHeritage LIVEn puhujaesittely

Kommentit

Esiintyjät 6. – 8. syyskuuta pidettävässä MyHeritage LIVE -tapahtumassa ovat kansainvälisesti tunnettuja sukututkimuksen ja DNAn asiantuntijoita. Esittelemme tässä toisen MyHeritage LIVE-käyttäjäkonferenssin puhujat.

Ilmoittaudu nyt MyHeritage LIVEen 

Alla voit tututustua joihinkin maailmanluokan sukututkijoihin ja DNA-asiantuntijoihin, joita tulet tapaamaan tapahtumassa:

Gilad Japhet – perustaja ja toimitusjohtaja, MyHeritage

Gilad Japhet on MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja. Sen lisäksi, että Gilad on menestynyt israelilainen yrittäjä, hän on myös lähes koko elämänsä ollut innokas sukututkija. Kokeneena sukututkijana Gilad johtaa MyHeritagea ainutlaatuisella visiolla, intohimolla ja asiantuntemuksella. Et halua olla kuulematta hänen avauspuhettaan MyHeritage LIVEssä.

Prof. Yaniv Erlich – johtava tiedemies, MyHeritage

Professori Yaniv Erlich, MyHeritagen johtava tiedemies, on DNA-rocktähti. Hän johtaa MyHeritagen tiedetiimiä. Yanivilla on Bachelor of Science-tutkinto korkeimmilla arvosanoilla laskennallisessa neurotieteessä Tel Avivin yliopistosta ja filosofian tohtoritutkinto genomiikassa  Watson School of Biologiacal Sciences oppilaitoksessa Cold Spring Harbour Laboratoryssa. Hän on toiminut tietojenkäsittelyn apulaisprofessorina Columbian yliopistossa. Tutkimusvuosiensa aikana Yaniv on tehnyt perustavaa laatua olevia löytöjä genetiikassa ja hänellä on ollut globaali vaikutus DNA-tutkimuksen alalla. Yaniv ja MyHeritagen tiedetiimi julkaisivat kaksi uraauurtavaa tutkimusta vuonna 2018 Science-lehdessä, joka on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista akateemisista lehdistä.

Maya Lerner – tuotevarapääjohtaja, MyHeritage

Maya vastaa MyHeritagen tuotejohtamisesta ja -strategiasta pitämällä huolen siitä että tuotteemme ovat mahtavia mutta myös kiehtovia ja käyttäjäystävällisiä. Alan asiantuntijana hän luennoi aiheena interaktiivinen tuotesuunnittelu. Mayaa on aina kiehtonut sukututkimus ja intoa lisäsi vuonna 2007 julkaistu dokumentti hänen sukuhistoriastaan.

Geoff Rasmussen – perustaja ja juontaja, Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen on neljän aloittelevan sukututkijan isä. Hän on valmistunut Brigham Young yliopistosta aiheenaan sukututkimus ja toiminut Utahin sukututkimusseuran johtotehtävissä. Dynaamisena sukututkimuspuhujana sen eri teknologioista ja Legacy Family Tree webinaarien juontajana, hän on esiintynyt virtuaalisesti lähes 100 eri maassa. Geoff on myös kirjoittanut kirjoja ja artikkeleita sekä tuottanut videoita ja nettisivustoja. Hän on myös kehittämässä Legacy Family Tree ohjelmistoa.

Leah Larkin – DNA Geek

Leah Larkin valmistui filosofian tohtoriksi biologiassa, Texasin yliopistosta Austinissa, jossa hän käytti DNAta eri lajien sukulaisuussuhteiden tutkimiseen. Hän on työskennellyt sekä tiedeyhteisössä että tieteellisen julkaisujen parissa ja soveltaa näitä tutkimustaitoja päivittäin sukututkimuksellisten kysymysten ratkaisemiseksi DNAn avulla.

Blaine Bettinger – Genetic Genealogist

Blaine Bettinger aloitti vuonna 2007 Genetic Genealogistin, joka on yksi alan varhaisimmista blogeista. Blainea on haastateltu ja lainattu omakohtaisista genomiikan aiheista. Hän kirjoitti kirjan ”Minulla on geneettiset sukututkimustulokset, nyt mitä?” vuonna 2008. Blaine kirjoittaa jatkuvasti DNA-aiheisia artikkeleita ja kouluttaa ihmisiä DNAn käyttöön juurien tutkimisessa.

Diahan Southard – Your DNA Guide

Mikrobiologi Diahan Southard työskenteli valmistumistaan ennen ja jälkeen Sorenson Molecular Genealogy Foundation -säätiölle. Kasvaminen yhdessä nupullaan olevan geneettisen sukututkimusalan kanssa, johti hänet nykyiseen asemaansa ”Your DNA Guide”:ssa. Siellä Diahan tarjoaa yksilöllisiä, interaktiivisia kokemuksia auttaessaan yksilöitä ja perheitä tulkitsemaan geneettisiä tuloksiaan omien sukututkimustietojensa valossa. Hänen luentonsa ovat aina hauskoja, vauhdikkaita ja täynnä energiaa. Hänellä on intohimoa geneettiseen sukututkimukseen, aitoa välittämistä ihmisistä ja lahja saada tekniikasta ymmärrettävää.

Yvette Hoitink – hollantilainen sukututkija

Yvette on sukututkimusammattilainen, kirjailija ja luennoitsija Hollannista. Hän on saanut sertifikaatin sukututkijoiden sertifiointilautakunnalta ja hän on toiminut ammattisukututkijoiden järjestön (Association of Professional Genealogists) johtokunnassa. Hänen hollantilainen sukututkimussivustonsa on auttanut miljoonia ihmisiä löytämään esivanhempansa Hollannista.

Cyndi Ingle – CyndisList.com

Cyndi on internetissä olevan palkitun verkkosivuston, Cyndin lista sukututkimussivustoista, omistaja, luoja ja webmaster. Sivustolla on luokiteltu hakemisto 335 000 lähteestä. Cyndia on haastateltu monissa televisio- ja radiolähetyksissä. Hän on kansainvälisesti tunnettu luennoitsija eri sukututkimusseuroissa ja seminaareissa, hän on kirjoittanut lukuisia artikkeleita ja kolme kirjaa.

James Tanner – Genealogy’s Star

James Tanner on kahden suositun sukututkimusblogin kirjoittaja: “Genealogy’s Star” ja “Rejoice, and be exceeding glad.” Yli 30 vuoden sukututkimuskokemuksella hän työskentelee tällä hetkellä vapaaehtoisena Brigham Young yliopiston sukututkimuskirjastossa Provossa, Utahissa.

Lisa Alzo – sukututkimusasiantuntija

Lisa A. Alzo on freelance kirjoittaja, ohjaaja ja kansainvälisesti tunnustettu luennoitsija, joka on erikoistunut Slovakian /Itä-Euroopan sukujen tutkimiseen, sukuhistorioiden kirjoittamiseen ja internetin käyttämiseen esiäitien ja imigranttiesivanhempien etsinnässä. Lisa on kirjoittanut 10 kirjaa mm. palkitun “Three Slovak Women”, satoja lehtiartikkeleita ja hän kirjoittaa blogia “The Accidental Genealogist”.

Dick Eastman – Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman on yksi tunnetuimmista nimistä sukututkimusmaailmassa. Hän on ollut mukana sukututkimuksessa yli 30 vuotta työskenneltyään tietokonealalla; laitteisto- ja ohjelmistopuolella sekä hallinnollisilla paikoilla. Sukututkimusbloggajien pioneerinä hän käyttää teknologiaa parantamaan sukututkimuskokemusta.

Roberta Estes – DNAeXplained

Roberta Estes on ollut yli 25 vuoden ajan ammattimainen tutkija ja yrittäjä sekä pakkomielteinen sukututkija vuodesta 1978 lähtien. Heijastuksena kiinnostuksestaan ja asiantuntijuudestaan geneettiseen sukututkimukseen hän perusti vuonna 2005 DNAeXplain -yhtiön, joka tarjoaa yksilöllisen analyysin DNA-tuloksista ja apua sukututkimukseen.

Rekisteröidy tänään ja varaa paikkasi.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin