Äitienpäiväkilpailu samannäköisyydestä

Kommentit

Kuinka monta kertaa olet kuullut ihmisten kommentoivan sitä, kumpaa vanhempaa lapsi muistuttaa enemmän? Ihmisiä on kautta aikojen kiinnostanut sukunäkö.

Karkeasti ottaen jokainen meistä saa puolet DNAstaan kummaltakin vanhemmaltaan ja prosenttiosuudet, jotka muovaavat geneettisen rakenteemme ovat osa yhtälöä. Kaikki geenimme eivät ilmene samalla tavalla ja siitä syystä voimme näyttää aivan samalta kuin toinen vanhempamme emmekä mahdollisesti muistuta toista vanhempaamme yhtään.

Yllä olevan kuvan on lähettänyt MyHeritage-käyttäjä Lindsay Thompson. Voimme nähdä siinä selvän yhdennäköisyyden hänen tyttärensä, Michelle Greenin (synt. 2000) ja hänen isoäitinsä, Lucy Greenin (1903-1989) välillä. Vaikka heidän syntymäaikojensa välillä on 87 vuotta ja Michelle syntyi 11 vuotta iso-isoäitinsä kuoleman jälkeen, on yhdennäköisyys hämmästyttävä.

Onko sinulle sanottu usein, että olet aivan äitisi näköinen? Äitienpäivän lähestyessä haluaisimme saada teidän kuvianne samannäköisyydestä sukunne naisten kesken! Parhaan sämannäköisyyskuvan lähettäjä voittaa MyHeritage DNA-pakkauksen!

Lähetä kuvasi tietoineen niissä olevista henkilöistä osoitteella stories@myheritage.com toukokuun 14. 2019 mennessä ja voit voittaa! Postaamme parhaat niistä blogiimme.

Kuvia odotellessa – Iloista äitienpäivää!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin