Euroviisulegendat tutustuvat etniseen alkuperäänsä

Euroviisulegendat tutustuvat etniseen alkuperäänsä

Tässä maailmassa on hyvin vähän yhtä suuria, yhtä monumentaalisia, yhtä monipuolisia ja yhtä ihmeellisiä tapahtumia kuin Eurovision laulukilpailut ja vuoden 2019 euroviisujen pääyhteistyökumppanina, MyHeritage kutsui euroviisulegendat tutustumaan paremmin itseensä ja siihen, mikä tekee heistä niin värikkäitä hahmoja.

Katso kun Emmelie de Forest, Eleni Foureira ja Verka Serduchka saavat MyHeritage DNA-testiensä tulokset ja pääsevät tutustumaan oman sukunsa tarinoihin.

Euroviisulegendat:

Emmelie Charlotte-Victoria de Forest (s. 28. helmikuuta 1993 Randers, Tanska) on tanskalainen laulaja, joka voitti vuoden 2013 Eurovision laulukilpailun kappaleella ”Only Teardrops”.

Eléni Fouréira (kreik. Ελένη Φουρέιρα, oikea nimi Entela Fureraj, s. 7. maaliskuuta 1987 Fier, Albania) on kreikanalbanialainen laulaja, muotisuunnittelija ja näyttelijä. Hän edusti Kyprosta vuoden 2018 Eurovision laulukilpailussa kappaleella ”Fuego”

Andri Myh’ailovytš Danylko (ukr. Андрій Михайлович Данилко; syntynyt 2. lokakuuta 1973 Pultava, Ukrainan SNT, Neuvostoliitto), taiteilijanimeltään Vjerka Serdjutška (ukr. Вєрка Сердючка), on ukrainalainen koomikko, tanssija ja poplaulaja. Hän edusti Ukrainaa Eurovision laulukilpailussa 2007 kappaleella ”Dancing Lasha Tumbai”.

Käy ensi viikolla sivustolla www.myheritage.com/eurovision/ tutustumassa heidän tuloksiinsa kokonaisuudessaan.

Lue lisää käyttäjäkertomuksia täältä.