Katsaus MyHeritage-euroviisubussi -kiertueeseen

Katsaus MyHeritage-euroviisubussi -kiertueeseen

Nyt, seuratessamme suurella mielenkiinnolla euroviisutapahtumia, on kiva muistella uskomatonta matkaa, joka johdatteli meidät euroviisuviikolle. Kaikki alkoi MyHeritage-euroviisubussi -kiertueelta! MyHeritage nostatti euroviisutunnelmaa fanien keskuudessa 13 kaupungissa eri puolilla Eurooppaa.

Amsterdamilaiset riehaantuivat MyHeritagen euroviisubussin saavuttua ensimmäiseen pysähdyspaikkaansa. Fanit kokoontuivat AFAS-konserttisalin ulkopuolelle laulamaan euroviisujen suosikkilauluja arvostavan yleisön edessä.

Katso kokooma matkasta täältä

5.– 21. huhtikuuta 2019 MyHeritagen euroviisubussin pysäkeillä fanien oli mahdollista osallistua laulukilpailuun, jossa palkintona oli VIP-liput 2019 euroviisufinaaliin, napata euroviisuteemaisia selfieitä. tavata euroviisujulkkiksia ja ottaa osaa pop-up-tapahtumiin.

Sen lisäksi, että bussikiertueemme nostatti euroviisuhenkeä ja oli viihdyttävä, se auttoi meitä myös ymmärtämään, että olemme osa yhtä suurta perhettä, #OneBigFamily.

Euroviisuihin johtavan bussikiertueen lisäksi teimme yhteistyötä nykyisistä ja entisistä euroviisutähdistä koostuneen ryhmän kanssa ja veimme heidät matkalle oman sukunsa historiaan. Käy MyHeritagen euroviisuille omistetulla sivustolla katsomassa lisää: www.myheritage.com/eurovision.