Katsaus MyHeritagen euroviisubussikiertueeseen

Kommentit

Nyt, seuratessamme suurella mielenkiinnolla euroviisutapahtumia, on kiva muistella uskomatonta matkaa, joka johdatteli meidät euroviisuviikolle. Kaikki alkoi MyHeritagen euroviisubussikiertueelta! MyHeritage nostatti euroviisutunnelmaa fanien keskuudessa 13 kaupungissa eri puolilla Eurooppaa.

Katso kokooma matkasta täältä

5.– 21. huhtikuuta 2019 MyHeritagen euroviisubussin pysäkeillä fanien oli mahdollista osallistua laulukilpailuun, jossa palkintona oli VIP-liput 2019 euroviisufinaaliin, napata euroviisuteemaisia selfieitä. tavata euroviisujulkkiksia ja ottaa osaa pop-up-tapahtumiin.

Sen lisäksi, että bussikiertueemme nostatti euroviisuhenkeä ja oli viihdyttävä, se auttoi meitä myös ymmärtämään, että olemme osa yhtä suurta perhettä, #OneBigFamily.

Euroviisuihin johtavan bussikiertueen lisäksi teimme yhteistyötä nykyisistä ja entisistä euroviisutähdistä koostuneen ryhmän kanssa ja veimme heidät matkalle oman sukunsa historiaan. Käy MyHeritagen euroviisuille omistetulla sivustolla katsomassa lisää: www.myheritage.com/eurovision.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin