2019 MyHeritage LIVEn ohjelma: Sukututkimus, DNA ja hyvin paljon muutakin

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme kertoa MyHeritage LIVE 2019 ohjelmasta. MyHeritage LIVE 2019 on järjestyksessä toinen kansainvälinen käyttäjäkonferenssimme ja se pidetään Amsterdamissa, Hollannissa 6. – 8. syyskuuta 2019. Konferenssi tarjoaa poikkeuksellisen yhdistelmän koukuttavia luentoja, työpajoja sekä uusimpia DNA-ja MyHeritage-ominaisuuksia. Osallistujilla tulee olemaan mahtava viikonloppu ja he lähtevät kotiin mukanaan roppakaupalla uusia taitoja, jotka parantavat heidän sukututkimustaan.

Rekisteröidy nyt MyHeritage LIVEen

Konferenssin kolme linjaa

MyHeritage LIVE 2019 ydin koostuu kolmesta, täpötäyteen pakattua ohjelmaa sisältävästä linjasta, joista osallistuja voi valita: sukututkimus-, DNA- ja työpajalinjat. Luennoitsijat ovat sukututkimuksen ja DNAn aloilla maailmankuuluja ja lisäksi MyHeritagen omilla, kokeneilla työntekijöillä on omat esityksensä. Työpajat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua MyHeritagen työkaluihin ja ominaisuuksiin. Eri linjojen ohjelmat ovat käynnissä samaan aikaan ja osallistujat voivat valita suosikkinsa kustakin linjasta.

Osallistujilla on useita luentovaihtoehtoja

Luentoja ja työpajoja johtaa uskomaton kansainvälisten puhujien, MyHeritage-henkilöstön ja paikallisten asiantuntijoiden kokoonpano mm. MyHeritagen perustaja & TJ Gilad Japhet, tieteellinen johtaja professori Yaniv Erlich, Blaine Bettinger (Genetic Genealogist), Yvette Hoitink (Dutch Genealogy), Diahan Southard (Your DNA Guide), Roberta Estes (DNA eXplained), Leah Larkin (The DNA Geek) ja paljon muita.

Sukututkimuslinja sisältää maailmanluokan luentoja alan asiantuntijoilta ja MyHeritagen henkilöstöltä.  Aiheina mm. tapoja, joilla voit maksimoida tutkimuksesi MyHeritagessa olevien kokoelmien avulla, löytää siirtolaisuuteen liittyviä tarinoita, hyödyntää parhaiten MyHeritagen mätsäysteknologioita, katsauksia tärkeimmistä MyHeritagen historiallisista kokoelmista ja tietoja sisäpiirin sukututkimusvinkeistä.

DNA-linja tutustuttaa sinut MyHeritagen uusimpiin ominaisuuksiin – Family Relativity ™ -teoriaan ja Autoklusteriin. Tutustu Autokluster-toimintoon luennolla, jonka pitää tämän ominaisuuden kehittäjä. Saat tietää, kuinka voit käyttää DNA-tuloksiasi esivanhempiesi tarinoiden löytämiseksi. Tutustu DNA-testauksen tulevaisuuteen ja kehitykseen geneettisen sukututkimuksen alalla, alan huippuammattilaisten, kuten MyHeritagen tieteellisen johtajan, Yaniv Erlichin kanssa.

MyHeritagen henkilöstön johtamat työpajat ohjaavat sinua vaihe vaiheelta MyHeritagen työkalujen ja ominaisuuksien käytössä ja opit, kuinka niiden avulla voit maksimoida sukuhistorialöytösi.

Klikkaa katsomaan koko MyHeritage LIVE-ohjelma

Konferenssin luennot ja työpajat tarjoavat vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia laajentaa omaa tietämystäsi MyHeritagesta ja saada lisää tietoa perheen historian tutkimisesta. Osallistujilla on sen lisäksi paljon mahdollisuuksia seurustella satojen, eri puolilta maailmaa olevien  sukututkijoiden ja MyHeritage-käyttäjien kanssa sekä nauttia maailmanluokan esityksistä ja viihteestä.

Amsterdam pursuaa elämää ja sillä on rikas historia. Hyviä kohteita ovat kaupungin valtavat arkistokokoelmt, museot, kauniit kanavat ja arkkitehtuuri. Älä ohita tätä varmasti unohtumatonta kokemusta!

Rekisteröidy tänään ja saat Early Bird-alennuksen!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin