Isä ja poika tapaavat 48 vuoden jälkeen

Kommentit

Oregonin Keizeristä kotoisin oleva John Cummings adoptoitiin heti syntymästä. Biologisen perheen vuosia kestäneen etsimisen ja epäonnistumisten jälkeen hän oli jo luovuttamassa ajatellen, ettei saa koskaan tietää, keitä hänen vanhempansa olivat.

Sitten hänen vaimonsa antoi Johnille joululahjaksi MyHeritage DNA-pakkauksen.

Muutaman päivän kuluttua tulosten valmistumisesta hän oli jo yhteydessä biologiseen isäänsä ja sisarpuoleensa.

Katso heidän sydäntälämmittävä tarinansa täällä

Johnin otettua aluksi yhteyttä Kalifornian sosiaalipalveluvirastoon saadakseen tietoa adoptiostaan, he antoivat hänelle joitakin papereita, joissa ei ollut nimiä tai yhteystietoja. Kuultuaan, että lisätietojen saamiseksi, hänen olisi mentävä korkeimpaan oikeuteen, John lannistui ja luovutti.

Kun Johnin MyHeritage DNA-tulokset tulivat, häntä kiinnosti nähdä etnisyysarvionsa; esimerkiksi, että hän oli 53% norjalainen. Mutta vielä kiinnostuneempi hän oli nähdessään osumalistallaan biologisen serkkunsa Lindan.

John otti häneen yhteyttä MyHeritage perhesivuston kautta ja he aloittivat pähkäilyn yhdessä. ”Hei, sinun pitäisi soittaa Tiffanylle”, John muistaa Lindan sanoneen, ”hän arvelee olevansa sisaresi ja hänen isänsä myös sinun isäsi:” Ja minä olin, että ”Mitä?!”

Kävi selville, että Johnin biologinen isä, Rick oli vuosikausia yrittänyt löytää Johnin. Rick kertoo: ”Oikeuden pöytäkirjat oli sinetöity, asiaa hoitavan asianajajan toimisto paloi ja se oli täydellinen umpikuja.”

”Olin kantanut syyllisyyttä 48 vuotta”, hän jatkaa. ”Vaikka oli muitakin lapsia, niin tiesin aina, että on yksi, jota en näe koskaan tai saa tietää, kuinka hän voi.”

”Sain viestin Lindalta… ja kun luin sen, alkoi sydämeni hakata – poika, jota minulla ei koskaan ollut, oli juuri ottanut yhteyttä.”

Sen lisäksi, että John ja Rick löysivät lopulta toisensa MyHeritage DNAn avulla, he huomasivat asuneensa vain muutaman tunnin päässä toisistaan ja jopa, jossain vaiheessa olleet töissä vastakkaisilla puolilla katua!

”Tavattuani Johnin ja huomattuani, kuinka hieno mies hän on, syyllisyys tavallaan katosi” sanoo Rick. ”Olen ylpeä hänestä. Hänen vanhempansa ovat tehneet hienoa työtä. Tiedän, että en itse olisi onnistunut paremmin.”

”Meillä on niin paljon yhteistä,” kertoo John. ”MyHeritage oli hyvä alku ja auttoi meitä todella kommunikoimaan.”

”Jos haluat löytää jonkun, tämä on tapa tehdä se,” lisää Rick.

”Ilman DNAta tätä ei olisi koskaan tapahtunut. Alussa se oli hiukan musertavaakin, mutta nyt todella hauskaa. Voin kysyä kaikkea sellaista, johon olen aina halunnut vastauksia. Saan nyt tutustua perimääni.”

”Kiitokset MyHeritage DNAlle, joka yhdisti minut perheeseeni”, John päättää.

John Cummings (toinen oikealta) biologisen isänsä ja sisarusten kanssa

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin