Seuraa meitä

Uusi päivitys MyHeritagen mobiilisovellukseen

Kommentit2

MyHeritagen mobiilisovellus tekee sukuhistorian tutkimisesta ja jakamisesta helpompaa kuin koskaan. Ellei sinulla vielä ole sovellusta, lataa se täältä. Se on saatavana iOSiin ja Androidiin, sekä älypuhelimiin että tableteille.

MyHeritagen mobiilisovelluksessa on nyt useita uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kehittämään sukusi historian tutkimusta. Näitä ominaisuuksia ovat mm. Family Timelines (aikajanat), mahdollisuus tarkastella puita, joihin sinulla on osumia, mahdollisuus valita, mitkä tiedot haluat purkaa Smart Matches™-osumista sekä parannettu tutkimussivu.

Guy Tsype, MyHeritagen mobiilisovelluksesta vastaava tuotepäällikkömme, isännöi vähän aikaa sitten Legacy Family Tree vebinaaria, jossa hän kuvaili uusia ominaisuuksia näin:

Family Timelines (Perheen aikajanat)

Tutustu sukusi tarinoihin perheen aikajanan avulla. Napauta haluamasi profiilin oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta. Sitten voit tutkia kyseisen sukulaisen aikajanaa ja selata hänen perheensä tarinaa. Se on hauska tapa esitellä ja korostaa suvun jäseniä ja heidän matkojaan.

Mitä enemmän lisäät sukupuuhusi tapahtumia ja faktoja päivämäärineen, sitä enemmän aikajana näyttää. Aikajana on tällä hetkellä saatavilla vain älypuhelimissa (ei vielä iPadeissa eikä tableteilla).

Tietojen purkaminen Smart Matches-osumista

MyHeritage-sivuston tapaan, voit tarkistaa ja vahvistaa osuman, minkä jälkeen voit valita, mitkä osuman tiedot poimitaan puuhusi sen sijaan, että kopioisit kaiken. Tällä ominaisuudella on ollut kova kysyntä, koska monet kokeneet sukututkijat haluavat purkaa tiedot manuaalisesti.

Tutkimus

Olemme uudistaneet mobiilisovelluksen hakusivun täysin, jotta voit tutkia esivanhempiesi elämää hakukoneessa olevien miljardien historiallisten tietojen avulla.

Oletusarvoisesti haku tehdään kaikkien SuperSearch-hakukoneessa olevien tietojen joukosta. Voit tarkentaa hakua valitsemalla ”Ota käyttöön laajennettu haku”.

Voit selata kokoelmia tai etsiä tietyn kokoelman napauttamalla ”Kokoelmittain” -välilehteä. Kokoelman valitseminen mahdollistaa tietojen haun ko. kokoelmasta.

Tarkastele toisten sukupuita

Kun tarkastelet osumaa, sinulla on nyt mahdollisuus tarkastella myös osumasi sukupuuta ja verrata sitä omaasi. Pääset tähän ominaisuuteen Smart Matches™- tai DNA-osumien kautta.

Kuvien jakaminen

Tähän saakka olet voinut lisätä kuvia perhesivustollesi vain MyHeritage-sovelluksen kautta. Olemme lisänneet mahdollisuuden ladata kuvia MyHeritage-sivustolle joistakin suosituimmista valokuvien jakamis- ja muokkausohjelmista. Kun napautat valokuvaa, valitse MyHeritage-sovellus jaa-painikkeella. MyHeritage-widget avautuu ja sinua pyydetään lisäämään valinnainen otsikko valokuvaan/kuviin. Sitten voit ladata valokuvan/t sukupuun henkilölle tiettyyn valokuva-albumiin.

MyHeritagen mobiilisovelluksen avulla teet aina jännittäviä löytöjä. Lataa se nyt ja aloita sen käyttäminen jo tänään. Meillä on suunnitekmissa paljon uusia ominaisuuksia tuleviin päivityksiin, joten pysy kuulolla!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Seppo Kuutti (Cuutt)


  1 heinäkuun, 2019

  LOISTAVAA!!suorastaan häikäisevä, aikaa sekä vaivaa säästävä sovellus, ja mitä vielä onkaan jatkossa tulossa. Saatais vielä kannettavalle tietokoneellekin käyttöön, sillä mainittuja älylaitteita lähinnä puhelimia, ei kaikilla ole tarvis hankkia.Tulee toimeen ihan vailla älyä olevilla puhelimen perustarpeet täyttävällä laitteella. Toivossa elävä pöytä koneeseen tykästynyt!!

  • annikka


   1 heinäkuun, 2019

   Toimii myös tableteilla 🙂