Theory of Family Relativity™-päivitys

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme tällä viikolla päivittäneet Theory of Family Relativity ™ -ominaisuuden tiedot uusien, ajantasaisten teorioiden saamiseksi. Ne voivat valaista sitä, kuinka sinä ja DNA-osumasi olette sukua toisillenne. Tämä hyvin odotettu päivitys voi antaa sinulle vastauksia sukulaisuussuhteista, jotka ovat saattaneet sinut ymmälle, sekä tarjota uusia oivalluksia esivanhemmistasi ja sukulaisuussuhteista.

Theory of Family Relativity™ on helmikuussa 2019 julkaistu MyHeritage-innovaatio, joka on osoittautunut geneettisen sukututkimuksen mullistajaksi. Yhtenä kiinnostavimmista ominaisuuksistamme, se sai välittömästi kiitosta eri puolilla maailmaa olevilta käyttäjiltämme.

Tämä ominaisuus skannaa miljardeja sukupuuprofiileja sekä historiallisia tietoja ja muodostaa yksityiskohtaisia teorioita siitä, kuinka MyHeritagessa olevat DNA-osumat saattaisivat olla sukua toisilleen.  Siitä, kun julkaisimme tämän ominaisuuden helmikuussa, on DNA-tietokantamme kasvanut harppauksin. Sukupuidemme määrä on on nyt 45 miljoonaa ja olemme lisänneet historiallisia tietoja MyHeritagen SuperSearch ™ -palveluun.

Tilastoja

Alla joitakin avaintietoja ja lukuja päivityksestä:

  • Teorioiden kokonaismäärä on nyt yli kaksinkertainen (6 384 888:sta 14 260 864:aan)
  • Niiden DNA-osumien määrä, joille löytyy teoria on yli kaksinkertaistunut (4 474 617:stä 9 964 321:ään)
  • Moni teoria sisältää useita eri polkuja, jotka johtavat samaan tulokseen ja näin vahvistavat teoriaa. Myös polkujen määrä on yli kaksinkertainen (51 887 021:stä 115 106 944:aan)
  • Niiden MyHeritage-käyttäjien määrä, joilla on vähintään 1 teoria, on noussut 46,7%:lla

Mitä se maksaa

Kaikki MyHeritagen käyttäjät, jotka ovat tehneet joko MyHeritagen DNA-testin tai ladanneet DNA-tuloksensa toisesta palvelusta voivat nyt saada teorioita.

Jos olemme löytäneet sinulle teorioita, näet alla olevan Theory of Family Relativity™-bannerin DNA-osumat-sivusi ylälaidassa. Klikkaa ”Tarkastele teorioita” ja katso, mitä olemme löytäneet sinulle; vanhaa ja uutta.

Theory of Family Relativity™-banneri DNA-osumat sivun yläreunassa

Uusiin teorioihin olemme lisänneet merkin ”UUSI”, joten ne on helppo löytää. Kts. alla oleva kuva.

Merkintä uudesta teoriasta DNA-osuman kohdalla

Theory of Family Relativity™ on premium-ominaisuus ja tarvitset siihen sivustosopimuksen (Premium, PremiumPlus tai Complete). Käyttäjät, jotka ovat ladanneet DNA-datansa MyHeritageen jostain toisesta palvelusta, eivätkä halua ostaa sivustosopimusta, voivat maksaa 35 €:n suuruisen kertamaksun/pakkaus ja vapauttaa sillä kaikki MyHeritagen maksulliset DNA-ominaisuudet ml. Theory of Family Relativity™:n. Lue lisää sopimuksistamme. Ilman sopimusta olevat käyttäjämme näkevät kyllä kaikki teoriat, jotka olemme löytäneet heille, mutta kun he klikkaavat ”Tarkastele teoriaa”-painiketta, on osa tiedoista piilossa.

Uusi ilmoitusjärjestelmämme

Olemme luoneet uuden ilmoitusjärjestelmän päivittääksemme MyHeritagen käyttäjiä uusista teorioista sitä mukaa, kun niitä löytyy – teoria kerrallaan. Tämä viesti lähetetään ajoittain tästä viikosta alkaen.

Yhteenveto

Theory of Family Relativity™ voi auttaa niitä käyttäjiä, jotka kamppailevat saadakseen selville tarkan yhteyden osumaansa ja ratkaistakseen arvoituksen, kuinka kyseinen osuma sijoittuu sukupuuhun.

Toivomme sinun nauttivan ilmoitusjärjestelmästämme ja tästä päivityksestä, joka on yli kaksinkertaistanut saatavana olevan teorioiden määrän. Olemme lähestymässä järjestelmää, joka päivittää automaattisesti teoriat ja ilmoitamme siitä heti, kun saamme sen valmiiksi.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin