Vuosien etsimisen jälkeen Tracy löytää biologisen isänsä

Kommentit

Tracy Castray Melbournesta, Australiasta adoptoitiin 3-vuotiaana. Noin 21 vuotta myöhemmin hän tapasi biologisen äitinsä. Hän oli iloinen kuullessaan äitinsä suvusta, mutta kun hän kysyi isästään, äiti ei suostunut kertomaan isän nimeä.

Hieman äitienpäivän jälkeen hän latasi DNA-tuloksensa MyHeritageen. Tracylle tuli 14%:n osuma, joka olisi luultavasti I serkku tai veljen/sisaren lapsenlapsi. Tracy otti osumaansa yhteyttä ja kyseli suvun miehistä tavoitteena selvittää mätsäisikö kukaan hänen isänsä profiiliin. Se johti hänen isänsä, Beau Galleyn löytymiseen.

Katso video Tracyn ja Beaun tapaamisesta täällä:

Beau ei ollut koskaan tiennyt olevansa isä, mutta siitä lähtien, kun suhde naiseen, jonka kanssa hän seurusteli katkesi äkisti naisen toimesta, hän mietti syytä.

”Olen monesti miettinyt, millaista olisi, jos minulla olisi lapsi”, hän sanoo. ”Mutta en koskaan ajatellut sitä vakavissani. Ja luulen sen seikan, että hänen äitinsä ei koskaan yrittänyt ottaa yhteyttä minuun tai perheeseeni auttaneen asiaa.”

Kun Beaun sisarentytär kertoi hänelle Tracyn yhteydenotosta ja siitä, että Tracy oli kysellyt perheen miehistä, hän tiesi heti, mistä on kysymys. ”Asiasta ei ollut epäilystäkään,” Beau kertoo.

Beau kirjoitti Tracylle sähköpostiviestin, joka alkoi: ”Tervehdys isältäsi.” Muutamia päiviä myöhemmin he tapasivat toisensa henkilökohtaisesti.

Tracy ja hänen biologinen isänsä Beau Galley

Marraskuussa 2018 Tracy vei perheensä tapaamaan Beauta.

”Olisin niin halunnut tuntea Tracyn lapsena”, sanoo Beau. ”Hänellä on ihanat lapset.”

”Lapsillani on nyt isoisä”, Tracy kertoo. ”Olen niin kiitollinen MyHeritage DNAlle. Odotan innolla tulevaisuutta juuri löytyneen perheeni kanssa.”

”Haluaisin rohkaista kaikkia, ketkä etsivät biologisia vanhempiaan tekemään kaiken mahdollisen eikä luovuttamaan koskaan,” Beau lisää. ”Se voi muuttaa sinun elämäsi.”

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin