Vuosien etsimisen jälkeen Tracy löytää biologisen isänsä

Vuosien etsimisen jälkeen Tracy löytää biologisen isänsä

Tracy Shand Melbournesta, Australiasta adoptoitiin 3-vuotiaana. Noin 21 vuotta myöhemmin hän tapasi biologisen äitinsä. Hän oli iloinen kuullessaan äitinsä suvusta, mutta kun hän kysyi isästään, äiti ei suostunut kertomaan isän nimeä.

Hieman äitienpäivän jälkeen hän latasi DNA-tuloksensa MyHeritageen. Tracylle tuli 14%:n osuma, joka olisi luultavasti I serkku tai veljen/sisaren lapsenlapsi. Tracy otti osumaansa yhteyttä ja kyseli suvun miehistä tavoitteena selvittää mätsäisikö kukaan hänen isänsä profiiliin. Se johti hänen isänsä, Bill Esmanin löytymiseen.

Katso video Tracyn ja Billin tapaamisesta täällä:

Bill ei ollut koskaan tiennyt olevansa isä, mutta siitä lähtien, kun suhde naiseen, jonka kanssa hän seurusteli katkesi äkisti naisen toimesta, hän mietti syytä.

”Olen monesti miettinyt, millaista olisi, jos minulla olisi lapsi”, hän sanoo. ”Mutta en koskaan ajatellut sitä vakavissani. Ja luulen sen seikan, että hänen äitinsä ei koskaan yrittänyt ottaa yhteyttä minuun tai perheeseeni auttaneen asiaa.”

Kun Billin sisarentytär kertoi hänelle Tracyn yhteydenotosta ja siitä, että Tracy oli kysellyt perheen miehistä, hän tiesi heti, mistä on kysymys. ”Asiasta ei ollut epäilystäkään,” Bill kertoo.

Bill kirjoitti Tracylle sähköpostiviestin, joka alkoi: ”Tervehdys isältäsi.” Muutamia päiviä myöhemmin he tapasivat toisensa henkilökohtaisesti.

Tracy ja hänen biologinen isänsä Bill Esman

Tracy ja hänen biologinen isänsä Bill Esman

Marraskuussa 2018 Tracy vei perheensä tapaamaan Billiä.

”Olisin niin halunnut tuntea Tracyn lapsena”, sanoo Bill. ”Hänellä on ihanat lapset.”

”Lapsillani on nyt isoisä”, Tracy kertoo. ”Olen niin kiitollinen MyHeritage DNAlle. Odotan innolla tulevaisuutta juuri löytyneen perheeni kanssa.”

”Haluaisin rohkaista kaikkia, ketkä etsivät biologisia vanhempiaan tekemään kaiken mahdollisen eikä luovuttamaan koskaan,” Bill lisää. ”Se voi muuttaa sinun elämäsi.”

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • vanda purik-järvinen

    elokuu 3, 2019

    Tahan nii väga teada,kes on minu bioloogiline isa?