MyHeritage auttaa Robin McGraw’ta tutustumaan sukunsa historiaan Dr. Phil-showssa

Kommentit

Televisiopersoonallisuus tohtori Phil kutsui joulukuussa 2018 MyHeritage-konsultin, Yvette Corporonin TV-ohjelmaansa kertomaan aiemmin tuntemattomia tietoja oman sukunsa historiasta. Äskettäin MyHeritage sai jälleen kutsun häneltä, nyt tekemään saman hänen 41-vuotiaalle vaimolleen Robin McGraw’lle.

Katso täältä:

Robin on yrittäjä, New York Timesin suosituin kirjailija, hyväntekijä ja mediapersoonallisuus. Hän on ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotesarjan, Robin McGraw Revelationin perustaja. Robinin kirjoja on myyty yli 2,5 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

MyHeritage tutki historiallisia tietoja ja löysi 93 Robinin sukupuuhun liittyvää ihmistä seitsemän sukupolven ajalta! Varhaisin esi-isä, jonka löysimme, oli James Edwin Jones, Jr., syntynyt vuonna 1763 Pohjois-Carolinassa ja palvellut Yhdysvaltojen vapaussodassa.

Saimme selville jopa, keneltä Robin on perinyt liiketoimintaosaamisensa ja intohimonsa auttaa muita naisia näyttämään ja tuntemaan olonsa paremmalta!

Tässä on muutamia kiehtovia, Robinin sukuhistoriasta löytyneitä tarinoita:

Robinin isä, sotasankari

Robinin isä, Jimmie, liittyi armeijaan toisen maailmansodan puhjettua.

Valokuva Jimmie E. Jamesonista toisen maailmansodan aikana

Jimmien avioliitosta Georgia Mae Draken – Robinin äidin – kanssa kerrottiin Daily Oklahoman lehdessä 24. syyskuuta 1944. Artikkelissa on myös hienoja yksityiskohtia häistä. Robinin äidillä oli sininen mekko ja kukkakimpussa oli pikkuruusuja.

Sanomalehtiklippi Daily Oklahoman-lehdestä, Oklahoma City, Syyskuun 24. 1944

Asepalvelus perhetraditiona

Osoittautui, että Jimmie ei ollut ainoa sotasankari Robinin perheessä. Monet Robinin esivanhemmista palvelivat Yhdysvaltain armeijassa. Jimmie seurasi isänsä jalanjälkiä. Hänen isänsä Jay Jameson (Robinin isoisä) palveli ensimmäisessä maailmansodassa.

Robinin kolmannen polven isoisä, Garsham Bills Jones, taisteli sisällissodassa.

Garsham Bills Jones, Robinin kolmannen polven isoisä

Robinin isoisoisän, John Brownin, murha

Robinin isoisoisä, John Brown, murhattiin Alvord-nimisen kaupungin kadulla Teksasissa.

Sukupuukuva John Sylvestor Brownista (Lähde: MyHeritage)

Sukupuumerkintä ja valokuva John Sylvestor Brownista [Lähde: MyHeritage]

Elokuun 5. 1905 julkaistussa sanomalehtiartikkelissa kerrottiin teksasilaisen puusepän, John Brownin, ampuneen ja haavoittaneen Bud Ham nimistä, 19-vuotiasta miestä. Artikkelissa kerrottiin, että Brownilla oli 16-vuotias tytär, joka väitti, Hamin vietelleen hänet. Ham etsinäkuulutettiin ja pidätettiin. Paikallisen parturiliikkeen edessä Brown kuitenkin lähestyi Hamia pistoolin kanssa ja ampui häntä.

Seitsemän kuukautta myöhemmin, 30. maaliskuuta 1906, nämä kaksi miestä tapasivat toisensa jälleen ja riitelivät. Paikallisen sanomalehden mukaan Ham poistui paikalta, mutta palasi muutamaa hetkeä myöhemmin kaksipiippuisen haulikon kanssa ja ampui Brownia, joka kuoli välittömästi.

Sanomalehtiartikkeli John Brownin murhasta

Kauneus kulkee suvussa

Mainitsimme aiemmin, että Robin on ihonhoito- ja elämäntyylibrändin Robin McGraw Revelation -yrityksen perustaja Hän on saattanut periä tämän isoäidiltään, Opal Jamesonilta. Yhdysvaltojen vuoden 1930 väestölaskennassa Opalin ammattina on kosmetologi ja hänellä oli oma, alan liikeyritys.

1930-luvun väestönlaskenta listaa Opal Jamesonin kosmetologiksi, joka omistaa oman liikkeen (Lähde: MyHeritage)

Robin ilahtui kuullessaan lisää isoäiti Opalista, jota hän on aina ihaillut.

Robinin perheessä olleiden monien rohkeiden miesten ja yritteliäiden naisten vuoksi, ei ole mikään ihme, mistä hänen menestyksensä kumpuaa. Robin oli innoissaan siitä, että MyHeritage pystyi löytämään nämä kaikki merkittävät historialliset tiedot, kuvat ja kertomukset. Haluatko sinäkin tietää enemmän sukusi historiastasi? Saat nyt  14-päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana pääset käyttämään kaikkia MyHeritagen pitkälle kehitettyjä ominaisuuksia ja tutustumaan omiin hienoihin tarinoihisi.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin