Tapahtumia, joita et halua missata vuoden 2019 MyHeritageLIVEssä!

Tapahtumia, joita et halua missata vuoden 2019 MyHeritageLIVEssä!

Odotamme innokkaasti vanhojen ja uusien ystäviemme tapaamista toisessa vuotuisessa käyttäjäkonferenssissamme Amsterdamissa, 6. – 8. syyskuuta. Eikö sinulla ole vielä lippua? Varmista, että varaat paikkasi! Ohjelma on jaettu kolmeen linjaan: sukututkimus, DNA ja käytännön työpajat. Täyteen pakattu aikataulumme sisältää hollantilaisten sekä kansainvälisten sukututkimusasiantuntijoiden luentoja ja työpajoja.

Tiedämme, että sukututkijat eivät koskaan pysähdy, mutta koukuttavien istuntojen väliin olemme järjestäneet konferenssiin osallistuville mielenkiintoisia aktiviteetteja.

Tässä muutamia jännittäviä asioita suunnitelmistamme:

Kanavaristeilyt

Amsterdamissa, joka tunnetaan nimellä ”Pohjolan Venetsia”, on yli 100 km vesiteitä, jotka punoutuvat katuverkoston lomaan. Veneretki kanavilla on loistava tapa kokea kaupunki ja todella nauttia kaikista nähtävyyksistä sekä maisemista.

Perjantaina 6. syyskuuta tarjoamme ILMAISIA kanavaristeilyjä, jotka alkavat ja päättyvät suoraan Hilton Amsterdamin, konferenssipaikan, takana. Tarjoamme retkiä klo 14 –17, samaan aikaan puutarhassa tarjottavien tervetulodrinkkien kanssa.

Näe Amsterdam uudesta näkökulmasta ja nauti veneretkestä, jota et koskaan unohda!

Hollantilais-dress-up

Lauantaina 7. syyskuuta tarjoamme täydellisen matkamuiston Hollannin matkaltasi – valokuvan hollantilaisessa kansallispuvussa! Pukeudu perinteiseen hollantilaiseen asuun, puukenkineen ja kaikkineen & sano ”muikku”! Saat printatun valokuvan ja myös digitaalisen kopion sähköpostitse.

Bileilta!

Kuten aikaisemmissakin tapahtumissa niin täälläkin – sukututkijat kyllä tietävät, kuinka juhlia! Lupaamme, että tämän vuoden konferenssin juhla ei tule tuottamaan pettymystä.

Lauantai-iltana 7. syyskuuta isännöimme groovy shindigia. Ilta alkaa kansantanssiryhmä Oriëntin esityksellä. He tanssivat eri puolilla maailmaa olevien esivanhempiensa tansseja pukeutuneina perinteisiin hollantilaisiin asuihin.

Seuraavana lavan valtaa Beatlemania, vuonna 1980 perustettu englantilainen Beatles-tribute-yhtye. Yhtye esittää kaksi settiä; yhden, jossa on klassisia Beatles-kappaleita ja toisen John Lennonin hiteistä koostuvan.

Tänä iltana ei mennä aikaisin nukkumaan muuten kaikki hyvä jää näkemättä!

MyHeritage LIVE on suunniteltu tapahtumineen yhdeksi vuoden parhaista sukututkimuskonferensseista. Rekisteröidy jo tänään osoitteessa: https://live2019.myheritage.com/.