Hollantilaiset jalkapalloilijat aikovat ottaa selvää juuristaan

Kommentit

Hollantilaisen AFC Ajaxin pelaajat aikovat ottaa selvää etnisestä alkuperästään ja sukunsa historiasta  yhteistyössä MyHeritagen kanssa.

Kumppanuus sisältää Ajaxin huippupelaajien kanssa pidettäviä vuorovaikutteisia videoistuntoja, joissa keskitytään heidän DNA -testituloksiinsa. Näillä videoilla pelaajat saavat tietoa etnisestä alkuperästään ja perheensä historiasta ammattilaisten tutkimana. DNA-tulosten paljastaminen videoidaan tulossa olevan Ajaxin pelin aikana Johan Cruijff-areenalla.

Kumppanuus seuraa muiden MyHeritage-jalkapalloprojektien jalanjälijissä. Niitä ovat olleet mm. Football Legends project, Borussia DortmundSevilla FC, ja Legia Warszawa. MyHeritage teki yhteistyötä kunkin joukkueen pelaajien kanssa, kertoi heidän ainutlaatuisesta perinnöstään ja kiehtovasta perhehistoriasta

Jalkapallolegendat-projekti: 8 pelaajalegendaa teki MyHeritagen DNA-testin ja sai yllättäviä tuloksia

MyHeritage DNA on yksinkertainen poskipyyhkäisytesti, joka antaa mielenkiintoisen erittelyn etnisestä alkuperästäsi esivanhemmilta perimäsi DNAn perusteella. Testi auttaa myös löytämään uusia sukulaisia ​​mätsäämällä DNAsi miljooniin ihmisiin MyHeritage DNA-tietokannassa.

Ajaxin kaupallinen johtaja Menno Geelen sanoi: ”MyHeritagen innovatiivisuus, erilaisuus ja perusarvot sopivat täydellisesti yhteen Ajax-DNAn kanssa. Hyödyntämällä eri mediakanaviamme voimme tukea MyHeritagea ja lisätä tietoisuutta yrityksestä entistä suuremmalle kansainväliselle yleisölle. Lisäksi voimme esitellä pelaajiemme tarinoiden kautta MyHeritagen tapaa toimia ja sitä, kuinka hauskaa on oman suvun historian löytäminen ja tallentaminen.

MyHeritagen markkinointijohtaja Aviram Levi kommentoi kumppanuutta: ”Ajax on yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloseuroista ja henkilökohtainen suosikkini. Olemme iloisia yhteistyöstä Ajaxin kanssa. Haluamme auttaa pelaajia ottamaan selvää etnisestä alkuperästään, tutkimaan heidän sukujensa historiaa ja löytämään yhteyden eri puolilla maailmaa oleviin sukulaisiin alan johtavan DNA-testin avulla.  Olemme innostuneita yhteistyöstä Ajaxin kanssa ja toivomme löytävämme sen ainutlaatuisen sekoituksen, joka on johtanut Ajaxin menestykseen. ”

Pysy kuulolla, heidän tuloksensa ovat valmiit muutaman viikon kuluttua!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin