Kaikki vuoden 2019 MyHeritage LIVEn luennot ovat nyt netissä!

Kommentit

Toinen vuosittainen konferenssimme, MyHeritage LIVE 2019 Amsterdamissa, oli mahtava menestys!

Tässä hauska video joistakin konferenssin tapahtumista:

Olemme juuri julkaisseet videot konferenssin pääluennoista. Nämä maailmalla arvostettujen asiantuntijoiden sekä MyHeritage-henkilökuntaan kuuluvien pitämät luennot löytyvät nyt MyHeritage Education -sivustolla. Jos et ollut konferenssissa tai missasit suoratoiston, on sinulla nyt tilaisuus hyödyntää näitä mielenkiintoisia nauhoituksia ilmaiseksi.

Nauti niiden katselusta mukavasti kotona omassa tahdissasi milloin vain. Ehdotamme muistiinpanojen tekemistä!

Alla kattava luettelo kaikista luennoista ja paneeleista, niiden täydellinen kuvaus ja linkit niiden seuraamiseen.

Polku Luennon nimi Luennoitsija Kuvaus Linkki
Avausistunto: MyHeritagen perustajan ja toimitusjohtajan pääpuheenvuoroGilad JaphetMyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet kertoo MyHeritage LIVEssä pitämässään puheessa viimeaikaisista MyHeritagen saavutuksista sekä tulevista ominaisuuksista ja projekteista.Katso nyt
Mitä uutta MyHeritagessaMaya LernerMyHeritagen tuotejohtaja Maya Lerner antaa yhteenvedon MyHeritagen uusista ominaisuuksista ja katsauksen tulevaisuuden suunnitelmiin.Katso nyt
SukututkimusEsittelyssä uusi koulutusresurssikeskus MyHeritage-käyttäjilleDaniel HorowitzTämä esitys on katsaus MyHeritage Educationiin, uuteen verkkoresurssikeskukseen, jonka avulla voit ymmärtää paremmin MyHeritage-alustaa.Katso nyt
SukututkimusHakeminen ja selaaminen MyHeritagessa, jotta saat parhaan hyödyn tutkimuksestaCyndi IngleMyHeritage pystyy tarjoamaan laajimmat sukututkimushakupalvelut Internetissä, sillä sen SuperSearch-hakukoneessa on 10 miljardia historiallista tietoa. Opi käyttämään hakukonetta tehokkaasti etsiessäsi uutta, asiaa koskevaa tietoa tutkimustasi varten.Katso nyt
SukututkimusMaahanmuuttotarinoiden löytäminen MyHeritagen avullaLisa AlzoJokaisella maahanmuuttajalla on tarinansa. Opi hyödyntämään MyHeritagen maahanmuuttotietoja, löytämään keskeisiä vihjeitä ja tekemään mielenkiintoisia löytöjä maahanmuuttaja-esivanhemmistasi rapakon kummaltakin puolelta.Katso nyt
SukututkimusMyHeritagen käyttäminen hollantilaisten esivanhempien löytämiseksiYvette HoitinkJos sinulla on esivanhempia Alankomaissa, tämä luento esittelee tärkeimmät tiedot ja näyttää mitä voit löytää verkosta, vaikka et osaa yhtään hollantia. Opi kuinka nimiperinteet ja maastamuuttokaavat voivat auttaa sinua löytämään hollantilaiset esivanhempasi.Katso nyt
SukututkimusPANEELI: hollantilainen sukututkimus eri puolilla maailmaaMaaten Fornerod ja Denie KasanOletko kiinnostunut tutkimaan hollantilaisia juuriasi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tämä mielenkiintoinen asiantuntijapaneeli antaa sinulle tarvittavat työkalut hollantilaisten esi-isiesi etsimiseen maailmanlaajuisesti.Katso nyt
SukututkimusMyHeritagen Smart Matches™- ja Record Matches-osumien arvioiminenJames TannerSmart Matches ™- ja Record Matches-osumat MyHeritagessa antavat tutkimuksellesi ylimääräisen latauksen. Opi kuinka tarkistat ja arvioit näitä automaattisia osumia ja käytät niitä tehokkaasti edistämään sukututkimustasi.Katso nyt
SukututkimusYleiskatsaus länsieurooppalaisiin kokoelmiin MyHeritagessaMike MansfieldTuhannet eurooppalaista alkuperää olevat kokoelmat, joissa on yli 3 miljardia tietoa sekä virkeä käyttäjäyhteisö tekee MyHeritagesta uskomattoman lähteen eurooppalaiselle tutkimukselle. Tämä luento antaa yleiskuvan näistä kokoelmista ja opastaa näiden lähteiden hyödyntämisessä.Katso nyt
SukututkimusGenin käyttäminen ja sen erot muihin sukututkimusalustoihinMike StangelSaat lisää tietoa yhteisessä sukupuussa tehtävän yhteistyön eduista, mm. lähteiden lisääminen jaettuihin profiileihin, viestiminen julkisissa keskusteluissa, profiilien versiohistorian ymmärtäminen ja projektien kanssa työskenteleminen. Opit kuinka Geni ja MyHeritage toimivat yhdessä parantaakseen maailman sukupuun laatua ja yhdistääkseen sinut uusiin sukulaisiisi.Katso nyt
SukututkimusParhaat teknologiavinkit MyHeritagen käyttäjille & Family Tree Webinaarin esittelyGeoff RasmussenSaat asiantuntijavinkkejä hakukone- ja tietokoneominaisuuksien käyttämisestä sukututkimuksesi parantamiseksi ja Geoff Rasmussen kertoo FamilyTreeWebinars.com:sta.Katso nyt
SukututkimusOman tutkimussuunnitelman kehittäminen MyHeritagessaJames TannerMyHeritage tarjoaa erittäin hyödyllisen alustan systemaattisen ja lähdepohjaisen tutkimuksen suorittamiselle. Muodollinen tutkimussuunnitelma voi auttaa sinua järjestämään tiedot johdonmukaisella tavalla ja viemään sinua eteenpäin kohti sukututkimuksesi tavoitteita.Katso nyt
SukututkimusMyHeritagen väestönlaskenta-, siirtolaisuus-, sanomalehti- ja vuosikirjatietojen käyttäminen tutkiessasi esivanhempiesi elämääLisa AlzoPerhehistoriassa klusteri- ja rinnakkaistutkimukset ovat keskeinen strategia monimutkaisten umpikujien ratkaisemiseksi. Opi, kuinka käyttää MyHeritagen väestönlaskenta-, siirtolaisuus-, sanomalehti- ja vuosikirjatietoja tutkiessasi esivanhempiesi elämääKatso nyt
DNATiedettä maallikoille: Kuinka MyHeritage tuottaa DNA-tulokset?Diahan SouthardDNA-testitulokset ovat hyvä pari muille tutkimusmenetelmille. Sen parempi ymmärtäminen, kuinka kaikki toimii, auttaa työkalujen parempaan käyttöön perhehistorian tutkimuksessasi.Katso nyt
DNAMikä tarkalleen ottaen on centimorgan? Esitys tieteestä DNA-testauksen takana.Ran SnirOlitpa jo tehnyt DNA-testin tai kuulet siitä ensimmäistä kertaa, aloitamme tällä luennolla alusta alkaen. Käymme läpi DNA-testauksen perusasiat ja opimme, miten DNA siirtyy sukupolvelta toiselle sekä miten ja miksi yksilöillä on yhteisiä DNA-segmenttejä ja kuinka pystymme arvioimaan henkilön etnistä alkuperää.Katso nyt
DNADNA-osumiesi kartoittaminen MyHeritagessaBlaine BettingerTutustu hyödyllisiin työkaluihin, joilla voit järjestää DNA-osumiesi luettelon, kuinka erotella osumat toisistaan ja hyödyntää paremmin kutakin työkalua.Katso nyt
DNATheory of Family Relativity™ -työkalun käyttäminen DNA-osumien tutkimiseenRan SnirOpi vallankumouksellisesta tekniikasta, joka säästää kymmeniä tunteja tutkimusta syntetisoimalla miljardeja tietopisteitä, jotta saadaan aikaan useita teorioita siitä, kuinka sinä ja DNA-osumasi saatatte olla sukua.Katso nyt
DNAPANEELI: DNA-testauksen tulevaisuusRoberta Estes, Blaine Bettinger, Yaniv ErlichTämä DNA-asiantuntijapaneeli keskustelee DNA-testien nykytilasta ja siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.Katso nyt
DNADNA-testaussuunnitelman tekeminenBlaine BettingerDNA-testaus voi olla kallista, mutta DNA-todisteet ovat osa tyhjentävää tutkimusta, kun niitä on saatavana. Tunnista joitain tapoja minimoida kustannukset ja maksimoida tulokset laatimalla DNA-testaussuunnitelma tutkimuksen varhaisessa vaiheessa.Katso nyt
DNAMiksi sinun pitäisi täydentää DNA-tietojasi sukututkimuksellaDiahan SouthardSukupuun rakentaminen on ilmaista ja antaa lisäarvoa DNA-testillesi. Opi, kuinka se voi auttaa parantamaan sukulaisuussuhdearvioiden tarkkuutta, jäljittämään yhteiset esivanhemmat, selvittämään, kuinka tarkalleen ottaen olette sukua, lisää mahdollisuuksia siihen, että DNA-osumasi ottavat sinuun yhteyttä ja auttavat sinua tunnistamaan sukulaisia.Katso nyt
DNAMaailman laajuinen DNA-verkkoAlon Diament CarmelMyHeritage-tutkijaryhmän tutkijatohtori Alon Diament Carmel selittää, mitä voimme oppia geneettisistä ryhmistä ja identiteetistä laajassa miljardien DNA-osumien verkossa.Katso nyt
DNAMyHeritagen Terveys+Perimä DNA-testin esittelyYaniv ErlichOta selvää kuinka geenisi vaikuttavat terveyteesi ja tutustu hyödyllisiin näkemyksiin, joita voit saada viimeisimmästä lisäyksestä DNA-tuotesarjaamme. MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testi antaa sinulle kymmeniä yksilöllisiä terveysraportteja, jotka selittävät geneettisen riskisi tiettyjen sairauksien kehittymiselle ja kertovat sinulle, oletko kantajana jollekin perinnölliselle sairaudelle, joka voi siirtyä lapsillesiKatso nyt
DNAPANEELI: DNA-testaus terveydestäYaniv Erlich, Diahan Southard, Roberta EstesTämä DNA-asiantuntijoiden paneeli keskustelee terveys-DNA-testin tekemisen eduista lisätietojen saamiseksi siitä, kuinka geenisi voivat vaikuttaa terveyteesi ja tulevaisuuteesi.Katso nyt

Jos haluat tutustua konferenssiin paremmin, lue MyHeritage LIVE 2019 yhteenveto

Viihdy!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin