MyHeritage LIVE on ihan nurkan takana

MyHeritage LIVE on ihan nurkan takana

MyHeritage-käyttäjät ovat laskeneet päiviä seuraavaan MyHeritage LIVE -konferenssiin Oslossa, Norjassa järjestetyn ensimmäisen kansainvälisen käyttäjäkonferenssimme valtavan menestyksen jälkeen.

Odotus on kohta ohi! MyHeritage-tiimi on jo paikalla Amsterdamissa tekemässä MyHeritage LIVE 2019 -konferenssin viime hetken valmisteluja.

Emme millään malttaisi odottaa, että saamme toivottaa tervetulleeksi eri puolilta maailmaa, 45 maasta,  tulevia satoja MyHeritage-käyttäjiä, jotka ovat lentäneet Amsterdamiin tätä erityistä tapahtumaa varten. Osallistujilla on mahdollisuus saada huippuasiantuntijoilta tietoa uusimmista sukututkimukseen ja DNAhan liittyvistä asioista, tehdä kysymyksiä, laajentaa tietämystään ja antaa palautetta. He tapaavat myös muita MyHeritage-käyttäjiä, MyHeritage-henkilökuntaa ja asiantuntijoita.

Haluamme levittää tietoa mahdollisimman monelle MyHeritage-käyttäjälle ympäri maailman ja olemme iloisia, että voimme tarjota sukututkimus- ja DNA-luennot suoratoistona kaikille niillekin, jotka eivät pysty osallistumaan henkilökohtaisesti. Haluamme varmistaa, että jokaisella MyHeritage-käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää kaikkien asiantuntijoiden sukututkimus- ja DNA-osaamista, jota on tarjolla tänä viikonloppuna.

Suoratoistotiedot

Seitsemäs syyskuuta alkaen, kello 9:00 Amsterdamin aikaa (Klo 10 Suomen aikaa) sinulla on mahdollisuus valita suoratoisto joko DNA- tai sukututkimuspoluistamme MyHeritage LIVE -sivuston kautta tai käymällä katsomassa englanninkielisellä Facebook-sivullamme.

Muista tarkistaa konferenssin aikataulut, jotta voit suunnitella, mitä haluat katsoa.

Konferenssin aikataulu lauantaina 7.9

Konferenssin aikataulu lauantaina 7.9

Konferenssin aikataulu sunnuntaina 8.9

Konferenssin aikataulu sunnuntaina 8.9

Luentojen suoratoistolähetysten lisäksi meillä on paljon mielenkiintoista tiedotettavaa ja yllätyksiäkin.

Pysyt ajantasalla konferenssin tapahtumista seuraamalla hashtagiä #MyHeritageLIVE Facebookissa ja Twitterissä

Aiotko seurata suoratoistolähetyksiämme? Kerro kommenteissa, mitkä luennot vaikuttavat sinusta kiinnostavimmilta!