Uusia historiallisia tietoja lisätty syyskuun loppupuolella

Kommentit

Syyskuun toisella puoliskolla on lisätty 40,1 miljoonaa uutta tietoa. Nämä uudet tiedot sisältävät päivityksen olemassa olevaan Alankomaiden väestörekisteriin ja kaksi uutta kokoelmaa: hakemiston Yhdysvaltojen ja Kanadan kuolinilmoituksiin ja Kööpenhaminan poliisin rekisterit Tanskasta.

Tässä on näiden uusien kokoelmien tiedot:

KokoelmaKuvausTietomääräLinkki hakuun
Alankomaat, väestörekisterit, 1810-1936Hakemisto Alankomaiden väestörekisteriin vuosilta 1810 – 193621 605 431 uutta tietoa, nyt yhteensä 36 305 939 tietoa.Tee nyt hakuja
Yhdysvallat ja Kanada, hakemisto kuolinilmoituksiin, 1900-2019Hakemisto eri sanomalehdissä julkaistuihin kuolinilmoituksiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa vuosina 1900 – 201916 591 333 tietoaTee nyt hakuja
Tanska, Kööpenhamina, poliisin rekisteröinnit 1890-1923Rekisteröintilomakehakemisto, jossa on nimiä, syntymäaikoja ja -paikkoja, ammatteja ja osoitteita vuosilta 1890 – 19231 966 321 tietoaTee nyt hakuja

Alankomaat, väestörekisterit, 1810 – 1936

Tämä 21,6 miljoonan uuden tiedon kokoelmapäivitys on hakemisto koko Alankomaiden väestörekisteriin vuosina 1810–1936. Tiedoissa on tyypillisesti nimi, syntymäaika ja -paikka ja asuinpaikka. Joskus myös henkilön ikä ja ammatti sekä vanhempien tai puolison nimet on mainittu.

Väestörekisterit tallensivat ja seurasivat kaikkien Alankomaiden väestön liikkumista. Useimmissa kunnissa väestörekisterin pitäminen aloitettiin tammikuussa 1850. Joillakin paikkakunnilla nämä tiedot ovat kuitenkin aikaisemmilta vuosilta. Suurin osa kokoelman tiedoista on vuosilta 1810 – 1936, vaikka vuosien kattavuus voi vaihdella alueittain, ja osa tiedoista on saatavana tämän aikaikkunan ulkopuolelta.

On tärkeää hankkia kopio alkuperäisestä tiedosta, jos mahdollista, sillä alkuperäinen tieto voi antaa lisää yhteyksiä ja yksityiskohtia henkilöstä tai perheestä. Esimerkiksi väestörekisterien työntekijät kirjasivat tietoja kotitalouksissa ja saattoivat viitata  perhesuhteisiin. He toimittivat myös yksityiskohtaisia ​​tietoja asuinpaikasta (mihin tai mistä perhe tai henkilö muutti  ja milloin). Rekistereissä huomioitiin myös kotitalouksissa tapahtuneet muutokset, jotka johtuivat esimerkiksi lasten syntymistä, avioliitoista ja kuolemista.

Tee nyt hakuja; Alankomaat, väestörekisterit, 1810 – 1936

Yhdysvallat ja Kanada, hakemisto kuolinilmoituksiin 1900 – 2019

Tämä 16,5 miljoonan tiedon kokoelma on hakemisto kuolinilmoituksiin, jotka on julkaistu yhdysvaltalaisissa ja kanadalaisissa sanomalehdissä vuosina 1900 – 2019.

Kokoelmassa on kuolleen nimi, synnyin-, kuolinpaikat, ikä ja julkaisulähde paikkatietoineen.

Tee nyt hakuja; Yhdysvallat ja Kanada, hakemisto kuolinilmoituksiin 1900 – 2019

Tanska, Kööpenhaminan poliisin rekisteröinnit, 1890 – 1923

Tämä uusi 1 966 321 tiedon kokoelma on hakemisto rekisteröintilomakkeisiin, jotka sisältävät asukkaiden nimet, syntymäajat ja -paikat, ammatit ja osoitteet. Vuodesta 1890 lähtien kaikkien Kööpenhaminassa asuneiden 10-vuotiaiden ja sitä vanhempien oli toimitettava rekisteröintilomake poliisille. Nuoret aikuiset saivat oman lomakkeensa 14-vuotiaina, kun taas naimisissa olevat naiset ja 10–13-vuotiaat lapset ilmoitettiin aviomiehen / isän lomakkeella.

Rekisteröinnit päivitettiin, joten ne sisälsivät uusimmat tiedot Kööpenhaminan asukkaista. Kaikkien uusien asukkaiden oli rekisteröidyttävä muuttaessaan Kööpenhaminaan. Jo rekisteröityneiden asukkaiden oli päivitettävä rekisteröintinsä joka kerta, kun heidän osoitteensa muuttui, lapsi täytti 14 vuotta, nainen erosi miehestään tai hänestä tuli leski. Osa Frederiksbergin osoitteista tallennettiin rekisteröintilomakkeille johtuen ihmisten liikkumisesta Kööpenhaminan ja Frederiksbergin välillä. Poliisirekisteröinnin aikana tallennettiin 1,9 miljoonan ihmisen tiedot 4,2 miljoonaan osoitteessa. Poliisirekisteröinti korvattiin siviilirekisteröinnillä vuonna 1923.

Tee nyt hakuja; Tanska, Kööpenhaminan poliisin rekisteröinnit, 1890 – 1923

Yhteenveto

Hakujen tekeminen kaikista näistä kokoelmista MyHeritagen SuperSearch ™-hakukoneessa on ilmaista, ja MyHeritage-käyttäjät voivat hyödyntää Record Matches-osumia. Record Matching -teknologiamme löytää automaattisesti relevantit historialliset tiedot antaen uutta tietoa niissä olevista esivanhemmista. Data tai Complete-sopimus tarvitaan tietojen tarkastelemiseen, niiden tallentamiseksi sukupuuhun ja Record Matches-osumiin pääsyyn.

Toivomme näiden kokoelmien laajentavan sukututkimuksesi näkymiä. Kerro meille mitä löydät!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin