Esittelyssä MyHeritage Education-tietopankki

Kommentit

Meillä on hyviä uutisia sinulle, joka jo olet MyHeritage-käyttäjä tai olet aloittelemassa sukututkimusta. Esittelemme nyt MyHeritage Education-tietopankin: uuden verkkoresurssikeskuksen, joka antaa lisää tietoa MyHeritage-työkaluista, tuotteista ja palveluista sekä auttaa sinua hyödyntämään niitä perhehistoriasi tutkimuksessa.

Tavoitteenamme on aina pystyä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tekemään sukututkimuksestasi helppoa ja intuitiivista. MyHeritage Education ohjaa sinua vaihe vaiheelta eri MyHeritage-ominaisuuksien läpi ja antaa tietoa  käytettävissä olevista työkaluista tehdessäsi perheesi historian tutkimusta MyHeritagessa. Sivusto sisältää runsaasti koulutusmateriaalia, joiden avulla saat tietoa MyHeritagen eri puolista: artikkeleita, ohjevideoita ja webinaareja, jotka kattavat monenlaisia ​​aiheita, mm. runsaasti vinkkejä sukututkimusaloittelijoille, perheensä historiasta kiinnostuneille sekä kokeneille sukututkijoille.

MyHeritage Education on tällä hetkellä saatavana kymmenellä eri kielellä mm. suomeksi. MyHeritage Education on ilmainen ja avoin kaikille. Lisäämme uutta sisältöä sivustoon säännöllisesti, joten jos sinulla on jotain, josta haluat saada tietoa, kerro siitä meille kommenteissa!

Käy MyHeritage Education -sivustolla

MyHeritage Education on jaettu kolmeen pääosaan: artikkelit, webinaarit ja ohjevideot. Voit katsella kaikkia ohjevideoita ja webinaareja. Ohjevideoissa on suomenkielinen tekstitys mutta webinaarit ovat suurimmaksi osaksi englannin kielellä. Artikkelit ovat informatiivisia, niissä on paljon tietoa eri työkaluista ja ominaisuuksista ja ne kaikki ovat suomeksi.

Voit käyttää uusia oppimisresursseja säännöllisesti milloin haluat, mukavasti kotoa käsin.

Alkuun pääsemiseksi

Aloita kirjoittamalla hakukenttään jotain haluamastasi aiheesta tai valitsemalla jonkun osioista: sukupuu, tutkimus, DNA tai terveys.

Jos olet uusi käyttäjä ja haluat aloittaa perusasioilla, klikkaa ”Oletko kiinnostunut perusteista”?- kohdan vieressä olevaa ”Aloita”-linkkiä.

Ohjevideot

Vaiheittaiset ohjevideot opastavat sinut läpi useiden MyHeritage-ominaisuuksien helposti ymmärrettävässä muodossa.

Voit vapaasti keskeyttää, tehdä muistiinpanoja ja palata videoon halutessasi. Valitse tekstitys suomeksi hammasrataskuvasta videoikkunan alalaidassa (subtitles)

Webinaarit

Webinaarit-osassa on sukututkimuksen ja DNA-testauksen asiantuntijoilta esityksiä, jotka kattavat useita aiheita perusteellisesti.

Tällä hetkellä suurin osa webinaareista on englanniksi. Suomenkielisiä webinaareja lisätään sitä mukaa kuin niitä pidetään. Täällä voit myös ilmoittautua tuleviin englanninkielisiin MyHeritage-webinaareihin ja katsoa tulevaa webinaariaikataulua.

Artikkelit

Artikkeleita, joissa selitetään MyHeritagen ominaisuuksia ja tuotteita ja palveluja sekä annetaan hyödyllisiä vinkkejä.

Kun katsot videoita tai artikkelia, niihin liittyvä sisältö näkyy kuvan alla, jotta voit siirtyä helposti seuraavaan kiinnostavaan kohteeseen.

Opettele-sivulta löydät kaiken MyHeritage Education -sivustolla olevan sisällön.

Suodata sisältöä aiheen mukaan (sukupuu, DNA, tutkimus tai terveys), sisältötyypin mukaan (ohjevideo, verkkoseminaari tai artikkeli) tai lajittele suosituimman tai uusimman sisällön perusteella.

MyHeritage Education -sivun otsikkorivi

 

Klikkaa ”Ladattavia aineistojat” ja voit ladata tai tulostaa aineistoja, “Ota yhteyttä” ja voit kertoa sisältöehdotuksistasi, tarjoutua sisältöavustajaksi tai antaa yleistä palautetta. “Tukikeskus” vie sinut juuri sinne. Tukikeskus on vielä toistaiseksi ainoastaan englanninkielellä. Äärimmäisenä oikealla voit vaihtaa kielen haluamaksesi.

Yhteenveto

Olitpa uusi MyHeritage-käyttäjä, vasta perhehistoriamatkaansa aloitteleva tai sukututkimuksen veteraani, MyHeritage Educationista on varmasti hyötyä jokaiselle ja se auttaa hyödyntämään MyHeritage-kokemustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme mukanasi joka askeleella, kun tutkit sukusi menneisyyttä!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin