MAHTAVA Black Friday DNA-ALE on käynnissä

MAHTAVA Black Friday DNA-ALE on käynnissä

Kommentit

Anna tänä jouluna rakkaillesi lahja, jota he vaalivat tuleville sukupolville.  MyHeritage DNA -testi antaa  tietoja terveysriskeistä, etnisestä alkuperästä ja auttaa löytämään sukulaisia, joita he eivät tienneet olevan olemassakaan!

Black Friday-alemme on nyt käynnissä. Tilaa pakkaukset jo tänään!

Jos olet harkinnut MyHeritage Terveys+Perimä DNA-pakkauksen ostamista rakkaillesi, nyt juuri on paras aika tehdä se: rajoitetun ajan Black Friday -tarjouksemme on nyt kaikkien aikojen paras. Voimme jopa kääriä lahjat valmiiksi puolestasi!

MyHeritage Terveys+Perimä DNA -testi antaa 36 terveysraporttia perinnöllisten tautien riskeistä, joiden perusteella on hyvä tehdä tietoisia elämäntapavalintoja elämän laadun kohottamiseksi tulevaisuudessa. Se antaa myös yksityiskohtaisen etnisen erittelyn 42 alueelta. Lisäksi valtava globaali DNA-tietokantamme tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia sukulaisia ​​ympäri maailmaa. Testi on todella helppo poskipyyhkäisytesti, jonka suorittaminen vie vain 2 minuuttia.

Hyödynnä käynnissä oleva Black Friday alemme NYT!

Avaa tänä jouluna ovi uusille löydöille. Kun ostat MyHeritage terveys+Perimä DNA -pakkauksen lahjaksi, autat lahjansaajaa tutustumaan yhteiseen historiaanne syvällisellä tavalla.

Älä ohita tilaisuutta! Tilaa MyHeritage Terveys+Perimä DNA -pakkaus jokaiselle listallesi jo tänään!

Kivaa shoppailua!

MyHeritage-tiimi

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin