MAHTAVA Cyber viikonlopun DNA Terveys-ALE on käynnissä

MAHTAVA Cyber viikonlopun DNA Terveys-ALE on käynnissä

Kommentit

Anna tänä jouluna rakkaillesi lahja, jota he vaalivat tuleville sukupolville.  MyHeritage Terveys-DNA -testi antaa  tietoja terveysriskeistä, etnisestä alkuperästä ja auttaa löytämään sukulaisia, joita he eivät tienneet olevan olemassakaan!

Cyber viikonlopun alemme on nyt käynnissä. Tilaa pakkaukset jo tänään!

Jos olet harkinnut MyHeritage DNA Terveys-pakkauksen ostamista rakkaillesi, nyt juuri on paras aika tehdä se: rajoitetun ajan Cyber viikonlopun tarjouksemme on nyt kaikkien aikojen paras. Voimme jopa kääriä lahjat valmiiksi puolestasi!

MyHeritage DNA Terveys-testi antaa 36 terveysraporttia perinnöllisten tautien riskeistä, joiden perusteella on hyvä tehdä tietoisia elämäntapavalintoja elämän laadun kohottamiseksi tulevaisuudessa. Se antaa myös yksityiskohtaisen etnisen erittelyn 42 alueelta. Lisäksi valtava globaali DNA-tietokantamme tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia sukulaisia ​​ympäri maailmaa. Testi on todella helppo poskipyyhkäisytesti, jonka suorittaminen vie vain 2 minuuttia.

Hyödynnä käynnissä oleva Cyber viikonlopun alemme NYT!

Avaa tänä jouluna ovi uusille löydöille. Kun ostat MyHeritage DNA Terveys-pakkauksen lahjaksi, autat lahjansaajaa tutustumaan yhteiseen historiaanne syvällisellä tavalla.

Älä ohita tilaisuutta! Tilaa MyHeritage DNA Terveys-pakkaus jokaiselle listallasi jo tänään!

Kivaa shoppailua!

MyHeritage-tiimi

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin