Marraskuun alkupuolella kokoelmiin lisätyt

Kommentit

Marraskuun alkupuolella MyHeritage lisäsi 18,8 miljoonaa uutta tietoa kymmeneen uuteen kokoelmaan:

2013 Chilen vaaliluettelot

1865 Norjan väestönlaskenta

1801 Norjan väestönlaskenta

1914-1949 Yhdistyneen Kuningaskunnan sodissa kuolleet

1812-2019 Viro, hautakivet

1913-2019 Pohjois-Carolina Mecklenburg piirikunta synnyinhakemisto

1884-2019 Pohjois-Carolina, Mecklenburg piirikunta avioliittohakemisto

1916–2019, Pohjois-Carolina, Mecklenburg piirikunta kuolinhakemisto

1871–2016, Pennsylvania, Lawrence piirikunta kuolinhakemisto

1858-2006 ja Pennsylvania, Lawrence piirikunta avioliittoilmoitukset

Tässä on erittely uusista kokoelmista:

Chile, vaaliluettelot, 2013

12 070 068 tietoa

Tämä kokoelma sisältää tietoa Chilen äänestäjistä 17.11.2013 vaaleissa. Tiedoissa on äänestäjän nimi ja äänestyspaikka. Kokoelma sisältää myös luettelon peruutetuista äänestäjistä, pääasiassa kuolleista, sekä hylätyistä äänestäjistä.

Tee nyt hakuja

1865 Norjan väestönlaskenta

1 688 076 tietoa

Vuoden 1865 väestölaskenta on ensimmäinen kansallinen väestölaskenta, jossa luetellaan kaikkien tallennettujen henkilöiden syntymäpaikka. Tämä väestölaskenta sisältää henkilön nimen, asuinpaikan, aseman perheessä, ammatin, sukupuolen, siviilisäädyn, iän, syntymäpaikan, uskonnon, jos ei ole valtionkirkon jäsen, ja muita sekalaisia tietoja.

Tee nyt hakuja

1801 Norjan väestönlaskenta

878 975 tietoa

Vuoden 1801 väestölaskenta suoritettiin sunnuntaina 1. helmikuuta 1801, ja se perustuu täydellisiin luetteloihin henkilöistä. Laskenta sisältää tilojen nimet (maaseutualueilla), asukkaiden täydelliset nimet, kotitalouden jäsenten väliset perhesuhteet, iän, siviilisäädyn ja ammatin. Naimisissa tai aikaisemmin naimisissa olleille henkilöille tallennettiin, kuinka monta kertaa he olivat olleet naimisissa tai leskenä. Ikä on ikä seuraavana syntymäpäivänä. Pientilojen nimiä ei yleensä ole mukana. Ihmiset rekisteröitiin alueille, joihin he kuuluivat. Poissaolijat, esim. merimiehet, on  listattu kotikaupungissaan.

Tee nyt hakuja

Yhdistynyt Kuningaskunta, sodassa kuolleet, 1914-1949

1 107 431 tietoa

Tässä kokoelmassa on tietoja Yhdistyneen Kuningaskunnan sotilaista, jotka kuolivat sotien aikana 1900-luvun alkupuolelta sen puoliväliin. Pelkästään ensimmäisen maailmansodan aikana brittisotilaita kaatui keskimäärin yli 450 päivässä. Näihin tietoihin voi sisältyä nimi, kuolin- tai hautauspäivä, hautauspaikka ja ikä kuollessa. Tiedoissa voi olla myös armeijan palkkaluokka, palveluspaikka ja yksikkö sekä palvelusaikana saadut kunnianosoitukset., samoin kuin palkinnon aikana ansaitut kunnianosoitukset.

Tee nyt hakuja

Viro, hautakivet, 1812-2019

702 498 tietoa

Tämä kokoelma sisältää tietoja Viron hautausmaista ja koostuu arkistoista vuosilta 1812-2019. Niihin kuuluvat kuolleen nimi sekä synnyin- ja kuolinaika plus hautauspäivä, jos saatavana sekä hautausmaan nimi.

Tee nyt hakuja

Pohjois-Carolina, Mecklenburgin piirikunta, syntyneiden hakemisto, 1913-2019

882 189 tietoa

Tämä kokoelma on hakemisto Pohjois-Carolinan Mecklenburgin piirikunnan synnyintietoihin. Tiedoissa voi olla henkilön etunimi, toinen nimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika.Mecklenburgin on väestöltään suurin piirikunta Pohjois-Carolinassa ja sen hallintokaupunki on Charlotte.

Tee nyt hakuja

Pohjois-Carolina, Mecklenburgin piirikunta, avioliittohakemisto, 1884-2019

548 948 tietoa

Tämä kokoelma on avioliittohakemisto Mecklenburgin piirikunnasta, Pohjois-Carolinasta. Hakukelpoiset tiedot voivat sisältää morsiamen ja sulhasen etu-ja sukunimet sekä vihkimispäivän. Tiedoissa voi olla myös avioliittolisenssin numeron ja hakemuksen päivämäärän.

Tee nyt hakuja

Pohjois-Carolina, Mecklenburgin piirikunta, kuolinhakemisto, 1916-2019

345 224 tietoa

Tämä kokoelma on kuolintietojen hakemisto Mecklenburgin piirikunnasta, Pohjois-Carolinasta. Hakukelpoiset tiedot voivat sisältää henkilöiden etu- ja sukunimet, sukupuolen ja kuolinpäivän. Tiedoissa voi olla myös kuolintodistuksen numero.

Tee nyt hakuja

Pennsylvania, Lawrencen piirikunta, kuolinilmoitusten hakemisto, 1871-2016

345 728 tietoa

Tämä kokoelma on hakemisto kuolintietoihin ja -ilmoituksiin Lawrencen piirikunnassa Pennsylvaniassa vuosina 1871-2016. Tiedoissa voi olla kuolleen etu- ja sukunimi, kuolinpäivä kuolinilmoituksen päivämäärä, puolison nimi, vanhemman (vanhempien) nimet ja tiedot julkaisseen sanomalehden nimen.

Tee nyt hakuja

Pennsylvania, Lawrencen piirikunta, avioliittoilmoitusten hakemisto, 1858-2006

232 655 tietoa

Tämä kokoelma sisältää Pennsylvanian osavaltion Lawrence piirikunnan avioliittoilmoitukset vuosilta 1858-2006. Tiedoissa voi olla morsiamen ja sulhasen etu- ja sukunimet, vanhempien (vanhemman) nimet, ilmoituksen julkaisseen sanomalehden nimi, sivu, jolla ilmoitus sijaitsee, avioliittoilmoituksen päivämäärä ja avioliiton solmimisvuosi.

Tee nyt hakuja

Yhteenveto

Kaikki nämä äskettäin päivitetyt kokoelmat ovat nyt saatavissa MyHeritage SuperSearch ™ –hakukoneen kautta. Näiden tietojen etsiminen on ilmaista, mutta katsomiseen, sukupuuhun tallentamiseen ja Record Matches-osumiin Data- tai Complete-sopimus. Record Matching -teknologiamme työskentelee taustalla ja ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos jokin näistä tiedoista mätsää johonkin sukupuusi henkilöön. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätä ne sukupuuhusi.

Haluatko tietää enemmän SuperSearch ™-hakukoneesta ja Record Matchingista? Käy äskettäin avatulla MyHeritage Education -sivustollamme, josta löydät käytännön vinkkejä, artikkeleita, ohjevideoita ja paljon muuta!

MyHeritage lisää edelleen hakukoneeseen uusia tietoja, jotka antavat sinulle lisää tietoa esivanhempiesi elämästä ja avaa sukusi menneisyyttä.

Toivomme sinun nauttivan hakujen tekemisestä näissä kokoelmissa. Jos teet mielenkiintoisia uusia sukuhistoriallisia löytöjä, ota meihin yhteyttä alla kommenteissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin