Ota osaa juhlaperinnehaasteeseen – #holidayheritage

Kommentit

Voi niitä muistoja. Isoäidin juhlakokkauksen tuoksut. Ikkunoiden läpi kuuluvat joululaulut. Lämmin kynttilöiden hehku. Joulu on arvokasta aikaa yhdessä perheen kanssa, uusien muistojen keräämistä ja vanhojen muistelemista.

Tässä hengessä, tänä juhlakautena, meillä on ilo ilmoittaa MyHeritagen #HolidayHeritage/ juhlaperinnehaasteesta!

Kilpailu:

Joka viikko joulua edeltävän kuukauden aikana postaamme uuden kysymyksen tai haasteen – ja valitsemme joka kerta eri voittajan. Voit voittaa palkintona mm. MyHeritage DNA -pakkauksen, sivustosopimuksen ja yksi pääpalkinnon voittaja saa 10 ilmaista MyHeritage DNA-pakkausta, yhden jokaiselle lahjalistallaan!

Ota osaa postaamalla vastauksesi Facebookiin, Twitteriin, tai Instagramiin ja käytä hashtagia #holidayheritage. Jaa postauksesi ystävien ja perheen kanssa, jotta saat mahdollisimman paljon tykkäyksiä.

Aina ko. viikon loppuessa eniten ääniä saanut kilpailija voittaa MyHeritage Complete -tilauksen, MyHeritage DNA -testin tai MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testin – ja voittaja merkitään mukaan pääpalkinnon arvontaan.

Ensimmäinen haaste:

Jaa vanhin kuvasi perheestä joulun vietossa! Kerro meille, keitä kuvassa on, milloin kuva on otettu ja mitä nämä ihmiset merkitsevät sinulle

Postaa kuvasi Facebookiin, Twitteriin, tai Instagramiin ja muista käyttää hashtagia #holidayheritage. Ensimmäinen haaste on voimassa 22.-28. marraskuuta 2019.

Innokkaina odotamme kuulevamme joulumuistoistanne.

Ensi viikolla kerromme tämän viikon voittajat blogissa ja annamme uuden haasteen & uuden mahdollisuuden voittaa!

Onnea matkaan!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin