Seuraa meitä

Henkilöön liittyvät lisätiedot on päivitetty MyHeritagessa

Kommentit1

Olemme hiljattain uudistaneet henkilöön liittyviä lisätietoja osion SuperSearch™ -hakukoneessa varmistaaksemme, että et missaa tärkeitä historiallisia tietoja, jotka voivat ohjata sinut tekemään uusia löytöjä.

Henkilöön liittyvät tiedot, aikaisemmalta nimeltä Record Detective™, näyttää ylimääräisiä historiallisia tietoja tai sukupuuprofiileja, jotka saattavat liittyä siihen henkilöön, jota parhaillaan katsot. Teknologia skannaa ja etsii mahdollisia lisätietoja SuperSearch ™ -hakukoneella löytämästäsi henkilöstä koko 10,2 miljardia historiallista tietoa sisältävästä tietokannastamme ja sukupuuprofiileista. Syntymäaika voi esimerkiksi viitata sanomalehden artikkeliin saman henkilön häistä, josta voit saada lisää tietoa uusista aikaisemmin tuntemattomista perheenjäsenistä.

Jotta henkilöön liittyvät lisätiedot osio olisi käytännöllinen, näytämme ne nyt kätevästi oikealla puolella olevassa paneelissa. Henkilöön liittyvät tiedot generoidaan MyHeritagen record-to-record -mätsäysteknologian avulla ja olemme juuri laskeneet osumat ja lisänneet satoja miljoonia uusia. Tämä avaa ovia uusiin ja mielenkiintoisiin löytöihin.

Tässä yksi esimerkki henkilöön liittyvistä tiedoista:

Tein haun tätini miehestä Martti Adolf Ruudusta

Lukuisten MyHeritagesta löytyneiden sukupuuprofiilien lisäksi sain oikeassa sivupaneelissa linkit tätini mieheen liittyviin tietoihin 10 muussa lähteessä.

Mitä se maksaa?

Henkilöön liittyvien tietojen tarkasteleminen vaatii data – tai Complete-sopimuksen MyHeritagessa. Osa tiedoista tulee ilmaisista kokoelmista (esimerkiksi BillionGraves-hautakivikokoelma), ja niitä voi katsella ilman sopimusta, mutta suurin osa tiedoista on maksullisia. Lisätietoa sopimuksistamme löydät täältä.

Lopuksi

Lisättyämme uusia tietoja ja parannettuamme käyttöliittymää, sinun mahdollisuutesi löytää uusia etsimääsi henkilöön liittyviä tietoja muissa rekistereissä ovat parantuneet huomattavasti. Toivomme, että teet uusia mielenkiintoisia löytöjä ja saat uutta tietoa perheesi historiasta.

Pidä silmällä jokaisen SuperSearch ™:tä löytyneen tiedon oikealla puolella olevaa sivupaneelia.

Olemme, MyHeritagessa, sitoutuneet jatkamaan innovaatioiden tekemistä ja uuden tekniikan kehittämistä, mutta pyrimme myös parantamaan nykyisiä ominaisuuksia tehdäksemme perhehistoriasta sinulle mielenkiintoisemman ja palkitsevamman.

Kerro meille mitä löydät!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Aila Mulari


    18 joulukuun, 2019

    Hienoa työtä Teiltä, siellä jossain.- Valitettavasti muut läheiseni eivät ole vielä asiasta kiinnostuneet. Vain minä yksin! – Kiitos Teille!