#HolidayHeritage-kilpailu – viikko 2

Kommentit

Viime viikolla esittelimme #HolidayHeritage-kilpailun! Kilpailun sivustolla #HolidayHeritage on lisää tietoa kilpailusta ja tiedot siitä, kuinka voit osallistua viikoittaisiin haasteisiin.

Viime viikon voittaja

Viime viikolla pyysimme lähettämään vanhimpia joulukuvia. Saimmekin joitakin tosi hienoja ja historiallisia kuvia.

Alla muutama suosikkimme:

Käy sivustolla katsomassa kaikki kuvat!

Viime viikon voittaja on Cristian Sanz Sánchez kuvallaan lapsuuden jouluesityksestä Madridissa vuonna 1996. Kuva sai yli 200 tykkäystä. Cristian saa palkintona MyHeritagen Terveys+Perimä DNA-pakkauksen ja Complete sivustosopimuksen.

Älä unohda, että kaikilla kuvilla on vielä mahdollisuus päävoittoon! Kilpailun lopussa eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa 10 MyHeritage Terveys+Perimä DNA-pakkausta ja 10 MyHeritage Complete-sopimusta.

Uusi haaste

Tämän viikon haasteena kysymme seuraavaa: Jos voisit mennä ajassa taaksepäin, niin kenen esivanhempasi kanssa haluaisit viettää joulua ja miksi?

Voit osallistua postaamalla vastauksesi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. Muista tägätä MyHeritage ja käytä hashtagia #holidayheritage. Jaa postauksesi ja HolidayHeritage-sivusto ystäviesi ja sukulaisten kanssa, jotta saat mahdollisimman paljon tykkäyksiä. Postaus, joka on saanut eniten tykkäyksiä joulukuun seitsemänteen päivään mennessä, voittaa MyHeritagen Terveys+Perimä DNA-pakkauksen ja sivustosopimuksen. Jos sinulla on valokuva valitsemastasi esivanhemmasta, niin lisää se!

Odotamme malttamattomina kuullaksemme esivanhemmistasi!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin