#HolidayHeritage-kilpailu viikko 4

Kommentit

#Holiday Heritage-kilpailun ympärillä on ollut kova pöhinä. Olemme saaneet upeita kuvia joulumuistoista menneiden vuosien takaa. Toivomme, että ne auttavat sinua ja perhettäsi pääsemään joulutunnelmaan!

Käy #HolidayHeritage-kilpailun sivustolla

Uusi haaste:

Elämme neljättä, jouluun päättyvää viikkoa, joten puhutaanpa perinteistä.

Perinteet ovat rituaaleja, joita jaamme ja siirrämme sukupolvelta toiselle. Ne voivat olla suuria tai pieniä, ainutlaatuisia tai yleisiä. Niillä voi olla juuret uskonnossa tai kulttuurissa, tai ehkä perheesi noudattaa vuosittain perheen sisäpiirin vitsiin perustuvaa perinnettä. Perinteet vaihtelevat suuresti kulttuurien, alueiden ja aikakausien välillä – jopa perheestä toiseen.

Riippumatta siitä, miltä perheesi jouluperinteet näyttävät, luovat monet niistä pysyviä muistoja. Oliko esivanhemmillasi samoja jouluperinteitä, joita sinä ja perheesi noudatatte  tänä jouluna? Kerro meille tarina perheesi jouluperinteen takana ja muista laittaa mukaan valokuva!

Postaa vastauksesi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa, käytä hashtagia #holidayheritage ja jaa viestisi ystävien ja perheen kanssa, jotta saat mahdollisimman paljon tykkäyksiä. 24. joulukuuta 2019, jouluaattoon mennessä tullut suosituin postaus voittaa MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testin sekä Complete sivustosopimuksen.

Lisätietoja #HolidayHeritage-kilpailun sivustolla

Viime viikon voittaja

Viime viikolla pyysimme kilpailuun osallistujia kertomaan heidän suosikeistaan jouluruokien joukossa.

Ja voittaja on…

Mikä ihana tunne! Joskus herkullinen ruokalaji tuo meille vielä enemmän iloa, kun muistamme sitä tärkeää ihmistä, joka teki sitä meille.

Jatka #holidayheritage-postaustesi jakamista; saatat voittaa pääpalkinnon, joka on 10 MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testiä ja 10 Complete-sivustosopimusta!

Onnea matkaan!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin