Lisätty uusia historiallisia kokoelmia joulukuun alkupuolella

Kommentit

MyHeritage on juuri lisännyt seitsemän uutta kokoelmaa, joka sisältävät 16,2 miljoonaa tietoa eri puolilta maailmaa: Alankomaiden notaarin tallenteet, 1600-1935, Kanadan hautaukset, 1800-2019, Victoriaan itsekseen matkustaneiden luettelot 1852-1923, Holokaustin juutalaisten uhrien muistomerkit ja Saksassa asuneet juutalaiset, 1939-1945, Tanskan Kööpenhaminan maastamuuttohakemisto, 1869-1908 sekä Irlannin tasavallan ja Englannin hakemistot hautauksiin, 1900-2019

Tässä koko erittely:

KokoelmaKuvausTietojen määräLinkki hakuun
Alankomaat, notaarin tallenteet, 1600-1935Tämä kokoelma on hakemisto notaarin tallenteisiin Alankomaissa. Notaarit, Alankomaiden hallituksen nimittämät virkamiehet, ovat kirjanneet nämä tiedot tarjoamaan palveluja mm. laillisten dokumenttien suunnitteluun, todentaminen ja rekisteröintiin. Tässä kokolemassa sukututkimuksen kannalta hyödyllisiä asiakirjoja ovat testamentit, omaisuusluettelot / omaisuuden jaot, avioliitto- ja huoltajuussopimukset sekä kiinnitykset10,677,361 tietoaTee  hakuja
Kanada, hautaukset, 1800-2019Tämä kokoelma on hakemisto hautaustietoihin Kanadasta. Tiedoissa on tyypillisesti esitetty vainajan nimi, kuolinvuosi, syntymävuosi ja hautapaikka. Hautaukset tapahtuivat muutaman päivän kuluttua kuolemasta2,137,853 tietoaTee hakuja
Victoriaan itsekseen matkustaneiden luettelot 1852-1923Kokoelma on ihmisistä, jotka saapuivat Victoriaan merentakaisista maista vuosina 1852–1923. Luetteloja kutsutaan joskus ”itsekseen matkustavien luetteloiksi”, koska maahanmuuttajat rahoittivat itse oman matkansa kustannukset. Tiedoissa on yleensä etu- ja sukunimi, siviilisääty, ikä, sukupuoli, kansallisuus ja ammatti1,813,245 tietoaTee hakuja
Holokaustin juutalaisten uhrien muistomerkit ja Saksassa asuneet juutalaiset, 1939-1945Tässä kokoelmassa on tietoja holokaustin juutalaisten uhrien muistomerkeistä Tšekin tasavallassa, Alankomaissa, Ranskassa, Itävallassa, Belgiassa ja Luxemburgissa. Kokoelmaan kuuluu myös 442 972 juutalaista, jotka asuivat Saksassa vuosina 1933 – 1945. Tiedoissa voi olla: etu-, suku- ja tyttönimet, syntymäaika ja -paikka, asuinpaikka, kuolema ja kuolinpaikka, vankila ja karkottaminen tai maastamuutto848,844 tietoaTee hakuja
Tanska, Kööpenhamina, maastamuuttohakemisto, 1869-1908Tämä kokoelma on hakemisto Kööpenhaminan poliisin maastamuuttoasiakirjoihin vuosina 1869–1908. Asiakirjoissa voi olla seuraavia hakukelpoisia tietoja: etu- ja sukunimi, syntymäpaikka, arvioitu syntymävuosi, aikaisempi asuinpaikka ja Kööpenhaminan poliisin rekisteröintipäivä. Henkilön ikä muuttohetkellä, laivan nimi, ammatti, sopimuksen numero ja katsottavissa olevia lisäkommentteja.386,077 tietoaTee hakuja
Irlannin tasavalta, hakemisto hautauksiin, 1900-2019Tämä kokoelma sisältää tietoja eri hautausmaista Irlannin tasavallassa. Tietoihin voi sisältyä hautausmaan nimi, kuolleen etu- ja sukunimi, ikä, kaupunki, syntymä- ja kuolinaika sekä uskonto205,995 tietoaTee hakuja
Englanti, hakemisto hautauksiin, 1900-2019Tämä kokoelma sisältää tietoja eri hautausmaista Englannissa. Tietoihin voi sisältyä hautausmaan nimi, kuolleen etu- ja sukunimi, ikä, kaupunki, syntymä- ja kuolinaika sekä uskonto158,099 tietoaTee hakuja

Yhteenveto

Viihdy hakujen tekemisen parissa näistä uusista kokoelmista, jotka löytyvät MyHeritagen SuperSearch™ -hakukoneelta. Hakujen tekeminen kokoelmista on aina ilmaista. Voit myös katsoa tietoja ja tallentaa niitä omaan sukupuuhusi neljästä tässä päivityksesessä olevasta kokoelmasta: Holokaustin juutalaisten uhrien muistomerkit ja Saksassa asuneet juutalaiset, 1939-1945 sekä kolme hautauskokoelmaa; Kanadasta, Irlannista ja Englannista. Record Matching -teknologiamme ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos jostakin näistä kokoelmista löytyy sukupuusi henkilöitä. Sen jälkeen voit tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätä ne sukupuuhusi. Tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen, jotta pääset täysin käyttämään Record Matches -teknologiaa ja katsomaan tai tallentamaan sukupuuhusi muissa kokoelmissa olevia tietoja.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin