Seuraa meitä

Tammikuussa 2020 kokoelmiin lisätyt historialliset tiedot

Kommentit1

Vuosi 2020 lähti alkuun hienosti! MyHeritage on jo tänä vuonna, tammikuussa, lisännyt kokoelmiin yli 50 miljoonaa tietoa: jo olemassa olevaan Ruotsin kotitalouksien tarkastuskirjakokoelmaan lisättiin 21 miljoonaa tietoa, Ranskan kuolinhakemistoon 24,7 miljoonaa tietoa ja New Yorkin syntymiin 4,5 miljoonaa tietoa. Tämä päivitys nostaa MyHeritagen SuperSearch ™ – hakukoneessa olevien historiallisten tietojen kokonaismääräksi 11 095 874 587.

Tässä on luettelo päivitetyistä ja uusista kokoelmista:

KokoelmaKuvausTietojen määräLinkki hakuun

Ruotsin kotitalouksien tarkastuskirjat 1840-1947

Kotitalouden tarkastuskirjat ovat yksilöiden ja perheiden elämän tutkimisen pääasiallinen lähde kaikissa Ruotsin seurakunnissa, aina 1600 luvun lopulta meidän päiviimme asti. Ruotsin Luterilainen kirkko loi ja ylläpiti kirjoja, mikä tehtävä sillä oli Ruotsin virallisten tietojen pitäjänä aina vuoteen 1991 astiLisätty 21,286,366 tietoaTee nyt hakuja

Ranska Kuolinhakemisto, 1970-2019

Tämä kokoelma on Ranskan kansalaisten kuolinhakemisto, jonka on julkaissut Ranskan tilastojen ja talouden tutkimuksen kansallinen instituutti (Institut national de la statistique et des études économiques) lyhennettynä INSEE. Hakemisto käsittää kunkin kuolleen henkilön täyden nimen, sukupuolen, syntymäpaikan ja -ajan sekä kuolinpaikan ja -ajan. Tämä hakemisto helpottaa sukututkijoita, jotka etsivät lisää tietoa heidän sukunsa ranskalaisista jäsenistä, jotk kuolivat 1970 vuoden jälkeen24,725,677 tietoaTee nyt hakuja

New York, Synnyinhakemisto, 1881-1942

Tämä kokelma käsittää syntymähakemistot New Yorkin osavaltiosta vuosina 1881-1942. New Yorkin osavaltio aloitti osavaltiokohtaisen syntymien rekisteröinnin vuonna 1881, jota johti paikallinen terveyslautakunta. Tieto voi sisältää seuraavan tiedon, milloin se on saatavilla: eunimi, sukunimi syntymäpäivä, synnyinkaupunki ja sukupuoli. Tämän kokoelman kuvat on tuottanut vaivojaan säästämättä Reclaim the Records4,550,484 tietoaTee nyt hakuja

Yhteenveto

Hakujen tekeminen MyHeritage SuperSearch™-hakukoneessa olevista kokoelmista on ilmaista. Kaikkien tietojen katsomiseen ja niiden tallentamiseen sukupuuhusi tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen.

Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, ilmoittaa Record Matching -teknologiamme sinulle automaattisesti, jos näiden kokoelmien tiedot vastaavat sukupuussasi olevia tietoja. Sen  jälkeen voit tarkistaa tiedon ja päättää, haluatko lisätä sen puuhusi.

Viihdy uusien kokoelmien parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Risto Ruokonen


    20 helmikuun, 2020

    Hei,
    Onkohan Suomen ihmisistä tulossa mitään isompaa pläytystä tulossa.
    Tutkin kolmea haaraa ja alkavat olla jo aikas iäkkäitä.