COVID-19-päivitys ja sosiaalisen pidättäytymisen tärkeys

COVID-19-päivitys ja sosiaalisen pidättäytymisen tärkeys

Kommentit

Haluamme kertoa, että MyHeritagessa on kaikki hyvin.

Koska työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, olemme tämän viikon alusta määränneet heidät kotoa käsin tehtävään etätyöhön ja sulkeneet tilapäisesti kaikki toimistomme. Meillä on kokemusta etätyöstä, olemme valmistautuneet siihen hyvin ja  palvelemme edelleen käyttäjiämme, mutta nyt tällä tavalla.

MyHeritagessa on nyt käytössä sosiaalinen pidättäytyminen täysimääräisenä ja rohkaisemme työntekijöitämme toimimaan samalla tavalla myös jokapäiväisessä elämässään. Tämä on myös vahva suosituksemme käyttäjille ja suurelle yleisölle. Sosiaalisella pidättäytymisellä  – julkisten tilojen välttämisellä ja fyysisen läheisyyden vähentämisellä lähiperheen ulkopuolella oleviin ihmisiin mahdollisimman vähäiseksi – on kriittinen merkitys maailmanlaajuisessa taistelussa COVID-19 -pandemiaa vastaan. Lääketieteellisten asiantuntijoiden mukaan ”tasoittamalla infektiokäyrää” voimme estää virusta ylikuormittamasta terveydenhuoltojärjestelmiä ja autamme varmistamaan, että jokaisella, joka tarvitsee lääketieteellistä hoitoa, on siihen mahdollisuus. Lue lisää sosiaalisen pidättäytymisen eduista, tästä Washington Postin artikkelista.

Pidä itsesi, perheesi ja yhteisösi turvassa. Meillä on paljon ehdotuksia ja hyviä ideoita, jotka auttavat selviytymään näistä vaikeista ajoista mielenkiintoisen  sukututkimusharrastuksen parissa. Pysy kuulolla.

Toivotamme teille kaikille terveyttä!

MyHeritage Team

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin