Uutta: Lataa vertailukuvia alkuperäisistä ja väritetyistä kuvistasi

Kommentit

Viime kuussa julkistimme MyHeritage In Color™:n, jännittävän uuden ominaisuuden mustavalkoisten kuvien värittämiseksi automaattisesti niiden herättämiseksi eloon.  Se sai mahtavan suosion ja tähän mennessä on väritetty yli 2 miljoonaa valokuvaa.

Kokeile nyt MyHeritage In Color™-ominaisuutta

Valokuvien värittäminen on hauskaa! Kun näemme rakkaimpiemme kuvat kirkkaissa väreissä, on kuin he ja heidän muistonsa heräisi eloon. Värittäminen auttaa huomaamaan aiemmin sivuutettuja yksityiskohtia historiallisissa kuvissa, saa nuoret kiinnostumaan sukututkimuksesta ja lisää sukututkimukseen uutta elämää ja paljon innostusta.

MyHeritagessa ajattelemme, että kuvan värittäminen ei saa muuttaa alkuperäistä kuvaa. Siksi värityksemme luo erillisen kopion muuttamatta alkuperäistä valokuvaa ja merkitsemme kaikki väritetyt valokuvat erityisellä vasemmassa alakulmassa olevalla palettimerkillä – haluamme varmistaa, että ihmiset tunnistavat kuvan keinotekoisesti väritetyksi. On tärkeää erottaa aito historiallinen valokuva simuloidusta, värillisestä versiosta.

Kannustamme käyttäjiä, jotka jakavat väritetyn valokuvan, myös mainitsemaan, että se on väritetty, ja jakamaan samalla myös alkuperäisen, mustavalkoisen valokuvan. Jakamisen helpottamiseksi olemme lisänneet ”Lataa vertailu”-vaihtoehdon, joka näyttää alkuperäisen mustavalkoisen ja väritetyn kuvan rinnakkain. Sen kuvaus on alla.

Vertailukuvan lataaminen

Jotta voit ladata vertailukuvan väritä kuva ensin osoitteessa http://www.myheritage.com/incolor  tai MyHeritage perhesivustosi omat kuvani-osiossa. Lisää ohjeita löytyy aikaisemmasta blogipostauksestamme

MyHeritage In Color™-sivulta

Kun olet ladannut valokuvan ja värittänyt sen, voit ladata väritetyn tai vertailukuvan.

Klikkaa “Lataa”-painiketta ja valitse sitten kumman haluat ladata. Katso alla oleva kuva.

 

 

“Omat kuvani”-osiosta perhesivustolla

Siirry Sukupuu-välilehden “Omat kuvani”-osioon.

Näet värityskuvakkeen jokaisen jo värittämäsi mustavalkoisen kuvan oikeassa alakulmassa.

Klikkaa sitä kuvaa, jonka haluat ladata, jotta pääset sen kuvasivulle. Klikkaa sitten “Lataa”-linkkiä kuten alla:

Valitse seuraavaksi, haluatko ladata alkuperäisen, väritetyn vai uuden vertailu vaihtoehdon.

Jos on kyse vaakatasossa olevasta maisemakuvasta näkyy vertailukuvassa alkuperäinen väritetyn yläpuolella kuten alla olevassa esimerkkikuvassa (Lähde: Museovirasto, Musketti):

Toisaalta, jos valokuva on vaakatasossa oleva muotokuva, on alkuperäinen väritetyn vasemmalla puolella kutan alla:

Huomaa: MyHeritage logo lisätään väritetyn kuvan oikeaan alakulmaan vain käyttäjille, joilla ei ole Complete-sopimusta.

Yhteenveto

Esivanhempamme elivät elämänsä väreissä ja MyHeritage In Color™in avulla voimme astua heidän maailmaansa ja oppia tuntemaan sitä hieman lähemmin

Kokeile kuviesi värittämistä jo tänään osoitteessa: www.myheritage.com/incolor.

Tulet hämmästymään erosta, jonka värit voivat saada aikaan. Ne korostuvat entisestään, kun näet alkuperäisen ja värillisen version vierekkäin. Tämän uuden ”Lataa vertailu” -vaihtoehdon avulla voit tehdä.

Kannustamme sinua jakamaan vertailukuvia perheesi ja ystävien kanssa, kuten monet käyttäjämme ovat jo tehneet.

Viihdy,
MyHeritage Team

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin