Céline Dionin ja Madonnan yllättävä sukuyhteys

Kommentit

Näinä ”pakkoeron” aikoina on tärkeää keskittyä siteisiin, jotka yhdistävät meitä. Yhteyden pitäminen sukuun ja jopa uusien sukuyhteyksien löytäminen voi lisätä iloisia hetkiä päiviimme.  Olemme tarkastelleet aikamme merkittävimpiä kuuluisuuksia ja löytäneet epätodennäköisiä sukuyhteyksiä, jotka varmasti tuovat iloa heille ja meille!

Uskoisitko, että pop-kuningattarella ja yhdellä kaikkien aikojen myydyimmistä artisteista on enemmän yhteistä kuin heidän musiikillaan? Madonna ja Céline Dion ovat, itse asiassa, kahdeksannet serkukset!

Alla näet, kuinka nämä kaksi megatähteä ovat sukua toisilleen:

Madonnan ja Céline Dionin sukuyhteys

Tässä ei ollut kaikki, vaan olemme löytäneet muitakin kiinnostavia sukuyhteyksiä ja jaamme niitä kanssasi säännöllisesti. Käy osoitteessa https://myheritage.com/celebs/ katsomassa, mitä muita yllättäviä julkkisyhteyksiä olemme löytäneet!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin