Kannusteeksi: “Pysytään kotona” – tarjous

Kannusteeksi: “Pysytään kotona” – tarjous

Kommentit

Terveytesi ja turvallisuutesi ovat tärkeitä meille MyHeritagessa. Globaalin tilanteen vuoksi kannustamme kaikkia käyttäjiämme pitämään sosiaalista etäisyyttä ja noudattamaan tiiviisti paikallishallinnon ja terveysviranomaisten antamia ohjeita.

Ymmärrämme, että kotona pysyminen ei ole helppoa, ja haluaisimme tehdä kaiken voitavamme helpottaaksemme sitä. Tästä syystä olemme päättäneet tarjota MyHeritage DNA -pakkauksen alennettuun hintaan koko huhtikuun ajan.

Tilaa DNA-pakkauksesi nyt

MyHeritage DNA -testin voit tehdä kotona. Tuloksesi tulevat nettiin 4–6 viikossa siitä, kun laboratorio on saanut näytteesi ja saat niiden valmistumisesta tiedon sähköpostilla.

Tiedämme, että alehintainen DNA-pakkaus ei saa eristyksessä olemisen vaikeuksia katoamaan eikä lievitä huolta, jota tunnet rakkaistasi. Uskomme silti, että on tärkeää saada jotain odotettavaa näinä epävarmoina aikoina, ja toivomme, että mahdollisuus oman alkuperän tietämisestä ja uusien sukulaisten löytymisestä auttaa tuomaan pikkuisen iloa ja jännitystä sinulle ja perheellesi, kun yhdessä odotamme pääsyä ulos tästä kriisistä. DNA-pakkaus voi olla myös hieno lahja lähetettäväksi niille perheenjäsenille, joita emme voi tällä hetkellä tavata.

Pysytään kotona tarjous päättyy 30.4.2020  Klikkaa  tästä ja osta pakkaus nyt.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin