Mitä MyHeritage DNA Terveys-asiakkaat kertovat

Mitä MyHeritage DNA Terveys-asiakkaat kertovat

Kommentit

Siitä lähtien, kun MyHeritage DNA Terveys julkaistiin toukokuussa 2019, ovat lukemattomat käyttäjät tehneet tulostensa perusteella tärkeitä ja joskus elämää säästäviä löytöjä.

Tässä pari kertomusta – postaamme näitä kertomuksia myöhemmin lisää:

MyHeritage DNA Terveys saattoi pelastaa hänen elämänsä

Yksi käyttäjä, joka haluaa pysyä nimettömänä, suunnitteli ostavansa MyHeritage DNA-testin saadakseen lisätietoja esivanhemmistaan. Tehtyään tilauksen loppuun, hän huomasi MyHeritage DNA Terveystesti kampanjan ja päätti hyödyntää tarjouksen.

Se viime hetken päätös todennäköisesti pelasti hänen henkensä.

”Kun terveystestin tulokset tulivat, oli niissä yllätyksekseni merkkejä korkeasta hemokromatoosin riskistä”, käyttäjä kirjoitti meille. Hemokromatoosi on perinnöllinen sairaus, joka voi aiheuttaa rautamyrkytyksen ja olla tappava – mutta voidaan hoitaa helposti, jos se havaitaan varhain. ”Tajusin myös, että oireet, joista olin kärsinyt monien vuosien ajan  olivat linjassa terveyskyselyni vastausten kanssa –  väsymystä, vatsakipuja, laajentunut perna ja maksa, nivelkipuja ja paljon muuta. Olin yrittänyt keskustella oireista useiden lääkäreiden kanssa, jotka tekivät testejä löytämättä koskaan perussyytä. ”

Käyttäjä tutkittiin testin jälkeen hemakromatoosin varalta ja havaittiin positiiviseksi. Hänen  hoitonsa aloitettiin heti, ja muutaman viikon kuluessa hänen terveytensä koheni huomattavasti. ”Tunnen oloni nyt paljon paremmaksi”, hän kertoi meille.

”Ymmärrän, että tapaukseni on melko harvinainen”, hän jatkoi, ”mutta jos on mahdollista saada lisää tietoa omasta terveydestä ja perinnöllisistä ominaisuuksista, on testi sen arvoinen. Toivon, että tämä voi auttaa joitakin teistä. ”

Äiti, joka löysi hengenvaarallisen veren hyytymishäiriön

30-vuotias Nikki Ohiosta, päätti tilata MyHeritage DNA terveyspakkauksen toivoen saavansa terveyteen liittyviä lisätietoja. Hän oli kärsinyt lisääntyneistä selkäkivuista sekä monista muista terveysongelmista, ja toistaiseksi hän ei ollut saanut vastauksia lääkäreiltään. Hän toivoi MyHeritage Terveyden auttavan.

”Olen erittäin tyytyväinen, että tein MyHeritage DNA-testin saadakseni lisätietoja menneisyydestäni, mutta myös terveydestäni”, Nikki kertoi meille. ”Olin odottanut pitkään löytäväni yrityksen, joka auttaa ihmisiä seuraamaan eri sairauksien kantajastatustilannetta ja sairastumisriskiä.”

Hänen tuloksensa osoittivat kohonnutta riskiä laskimotromboosille (DVT-hyytymä), mikä antoi hänen terveyspalvelujen tarjoajalleen uuden suunnan tutkittavaksi. ”Perhelääkärini lähetti minut hematologille, ja he tekivät verikokeita … ja minulla todellakin todettii proteiinin S vajaus.” Proteiinin S vajaus lisää laskimotukosvaaran noin 5-10 -kertaiseksi, joten sitä pidetään melko vahvana vaaratekijänä. Tukosvaaran suuruus voi vaihdella suvuittain taustalla olevasta geenivirheestä riippuen. Nikin verikokeet osoittivat samansuuntaista tulosta MyHeritage Terveyden kanssa. Hoitamattomana häiriö voi johtaa vaarallisiin ja jopa hengenvaarallisiin sairauksiin, kuten keuhkoveritulppaan.

”Testini osoitti, että minulla on suurempi mahdollisuus DVT-hyytymiin kuin useimmilla muilla ihmisillä, joten nyt tiedän mitä pitää seurata, mikä voi mahdollisesti pelastaa henkeni”, Nikki kertoi.

MyHeritage DNA Terveys antaa testatuille mahdollisuuden huolehtia terveydestään ja paremman tulevaisuuden heidän lapsilleen. MyHeritage Terveys-asiakkaat ympäri maailman hyötyvät testin antamista, heille tärkeistä tiedoista. Olipa kyse tuntemattoman sairauden riskistä, kantajastatuksen tiedostamisesta tai terveellisempien elämäntapojen valitsemisesta.

Tilaa MyHeritage Terveys tai, jos olet jo tehnyt MyHeritage DNA-testin ja haluat lisäksi terveysraportit lähettämättä uutta DNA-näytettä, voit päivittää pakkauksesi Terveyteen.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin