Seuraa meitä

MyHeritage DNA-testin tulos: Isä ei ollutkaan isä ja 6 uutta sisarusta

Kommentit2

Entä, jos DNA-testi kertoo, että isäsi ei olekaan isäsi?

Entä, jos testi johtaa kuuden uuden sisaruksen löytymiseen?

Näin tapahtui Hullissa, Englannissa asuvalle George Graham Greenille. Katso tunnepitoinen video siitä, kun hän tapaa sisaruksensa

George varttui pienessä 2 makuuhuoneen asunnossa 10 veljen ja sisaren kanssa ja palveli 22 vuotta Britannian armeijassa insinöörinä. Nykyään, 74-vuotiaana, hän hallinnoi vaimonsa kanssa FEADA-nimistä hyväntekeväisyysrahastoa (Itä-Afrikan kehityksen ja koulutuksen säätiö) ja tekee vapaaehtoistyötä National Coasting Instituutissa. Hän ei omien sanojensa mukaan ole ”normaali yli seitsenkymmpinen, joka istuu persuuksillaan katsomassa televisiota.”

Graham ja hänen vaimonsa Rose tekivät yhdessä sukututkimusta Rosen suvusta ja osana hanketta Rose teki MyHeritage DNA -testin. Prosessi sai Grahamin kiinnostumaan omista juuristaan, joten hän hankki itselleen DNA-pakkauksen… ja tulokset käänsivät kaiken, mitä hän luuli tietävänsä, päälaelleen.

Ne osoittivat, että hänellä on Yhdysvalloissa asuva sisarpuoli.

Hän ei ollut koskaan tuntenut ketään Yhdysvalloista.

Hämmentyneenä Graham alkoi soitella veljilleen kysyäkseen, tietävätkö he mitään Yhdysvalloissa olevasta sisarpuolesta. Lopulta yksi tunnusti tienneensä asiasta jo vuosia: mies, jota Graham oli aina pitänyt isänään ei oikeasti ollutkaan hänen isänsä.

Kun Graham vaati saada tietää, miksi kukaan ei koskaan ollut kertonut hänelle asiasta, hänen veljensä sanoi: ”Graham, me olimme sisaruksia ja sinä olit yksi perheemme jäsenistä. Miksi olisimme koskaan ottaneet asian esille?”

Tunteellisen prosessoinnin jälkeen Graham otti yhteyttä sisarpuoleensa, Cathyyn. Kävi ilmi, että Grahamin äiti oli tavannut Cathyn isän – yhdysvaltalaisen sotilaan, jonka palveluspaikka oli Yorkshiren alueella toisen maailmansodan aikana – vähän ennen D-päivää. Graham syntyi 9 kuukautta myöhemmin. ”Outoa on se, että uskon myös hänen olleen insinööri, mikä on sattumaa”, Graham sanoo.

Valitettavasti Grahamin biologinen isä kuoli vuonna 1980 64 vuoden ikäisenä… ja Grahamin juuri löytyneet sisarukset – Cathy, Marsha, Harry, Sharon, Norma ja Mike olivat aivan tyrmistyneitä Grahamin ja hänen isänsä yhdennäköisyydestä. ”Tämä on aivan uskomatonta”, Graham sanoo. ”Olen 75-vuotias ja nyt vasta saan selville, että minulla on amerikkalaisia ​​sisaruksia. Kaikki on ollut ihan sekaisin siitä lähtien. Yhdysvalloissa oleva nuorin veli sanoi: ”Tiedätkö, sinä muistutat enemmän isäämme kuin me.” Lapseni ja heidän lapsensa vaihtavat viestejä koko ajan joten he todella pitävät tilanteesta. ”

”Oli kuin olisin katsonut isääni silmiin”, kertoo Cathy ensimmäisestä kerrastaan, kun hän näki kuvan Grahamista. ”Ja siinäpä se.”

”Jos hän olisi vielä elossa, en haluaisi lähteä hänen viereltään”, Graham sanoo. ”Haluaisin tietää kaiken hänestä ja tiedän, että hänkin haluaisi tietää kaiken minusta.”

Syyskuussa Graham tapasi amerikkalaiset sisaruksensa ensimmäistä kertaa. He odottivat innokkaasti häntä Seattlen lentokentällä ja antoivat aplodit nähdessään hänet nousevan liukuportailla ylös. Heitä jännitti tavata Graham ja halata veljeään elämän pituisen erossa olon jälkeen.

”Olen ikuisesti kiitollinen MyHeritagelle”, Cathy sanoo.

Tilaa nyt DNA-testi

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Pirjo Uotila


  23 kesäkuun, 2020

  Onko mahdollista löytää isä, kun on vain itsestä DNA eikä isästä mitään tietoa?

  Ja miten pitäisi menetellä.

  • annikka


   23 kesäkuun, 2020

   Kyllä se on mahdollista, jos joku isän sukulaisista on tehnyt DNA-testin.