Parhaat ystävykset Ben Affleck ja Matt Damon ovat oikeasti sukua toisilleen!

Kommentit

Supertähtien Ben Affleckin ja Matt Damonin sukulaisuus juontaa menneisyydestä ja osoittautuu, että se on kauempaa kuin kumpikaan osasi kuvitella – jos ollaan tarkkoja, niin 10 sukupolvea taaksepäin.

Pari on ollut parhaita ystävyksiä lapsuudestaan ​​lähtien. Äidit esittelivät heidät toisilleen, kun Ben oli 8 ja Matt 10-vuotias. He kävivät yhdessä lukion ja ruokkivat toistensa kiinnostusta näyttelemiseen ja elokuvien tekoon. He jopa yhdistivät nuorina näyttelijöinä voimiaan auttaessaan toisiaan taistelemaan paikasta auringossa.

Suuri läpimurto tuli elokuvasta ”Good Will Hunting”, jossa he näyttelivät ja jonka he käsikirjoittivat yhdessä. Matt näytteli pää- ja Ben Chuckie Sullivanin, hänen parhaan ystävänsä roolin. Heidän ällistyksekseen elokuva oli menestys ja he voittivat esikoiskäsikirjoituksestaan parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin. Elokuva oli yhteensä ehdolla yhdeksään Oscariin. He ovat molemmat jatkaneet menestyvää A-luokan Hollywood-uraansa.

Kuka olisi voinut tietää, että kun he juttelivat yhdessä lukion ”liikelounaillaan” ja puhuivat näyttelemisestä, että he oikeasti saavuttaisivat sellaisen menestyksen?

Ja kuka olisi voinut tietää, että he eivät ole vain ystäviä – he ovat myös sukulaisia?

Aivan oikein: tutkimuksemme mukaan Ben Affleck ja Matt Damon ovat kymmenennet serkut yhden polven takaa!

Heidän yhteiset esivanhempansa ovat maahanmuuttajia 1600-luvun Englannista; William ja Elizabeth Knowlton, jotka rakensivat kodin Essexin piirikuntaan Massachusettsiin.

Voit katsoa heidän sukulaisuuspolkujaan täällä

Haluatko ottaa selvää, ketkä muut julkkikset ovat sukua toisilleen? Käy katsomassa löytyvätkö he jo sivustoltamme MyHeritage Celebs, Lisäämme uusia tutkittuja julkkissukulaisuuksia säännöllisesti sivustolle, joten piipahda myöhemmin uudestaan!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin