USAn vuosikirjat, nyt ilmaiseksi väreissä

Kommentit

Muutama kuukausi sitten julkaisimme MyHeritage In Color™ -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat värittää vanhat sukukuvansa automaattisesti. Sukututkimusyhteisö rakastui tähän ominaisuuteen, ja ensimmäisen kolmen kuukauden aikana MyHeritage-käyttäjät ovat jo värittäneet 10 miljoonaa kuvaa! MyHeritage In Color™ :n julkaisemisen jälkeen yksi ryhmämme esittämistä ideoista oli soveltaa tätä teknologiaa myös niihin historiallisten tietojen kokoelmiin, joissa on runsaasti mustavalkoisia valokuvia  ja värit voivat tehostaa tietoja. Huomiomme keskittyi MyHeritagessa olevaan valtavaan USAn vuosikirjakokoelmaan, jossa on 290 miljoonaa nimeä 36 miljoonalla sivulla ja se kattaa vuodet 1890-1979.

Tänään voimme ilmoittaa, että olemme värittäneet koko vuosikirjakokoelman! Juhlistamme sitä avaamalla koko kuukauden kestävän ILMAISEN pääsyn Yhdysvaltojen vuosikirjoihin!

Tee hakuja MyHeritagen USAn vuosikirjoista nyt ilmaiseksi

Vuosikirjakokoelman tutkiminen MyHeritagessa edellyttää normaalisti Data- tai Complete-sopimusta. Nyt tällä kuukauden jaksolla, 23.5.2020 saakka, kuka tahansa voi tutkia ilmaiseksi vuosikirjoja. Sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään ja nyt vuosikirjojen kuvat näkyvät väreissä!

Miksi teemme tämän? Koska haluamme auttaa yhteisöämme näinä haastavina koronaviruksen aikoina, ja antaa ihmisille hauskaa sukututkimuksellista ja ilmaista tekemistä, kun he ovat eristyksissä kotona.

Käytä tätä tilaisuutta hyväksesi: olitko itse tai joku ystäväsi vaihto-oppilaana USAssa ennen vuotta 1980 tai onko sinulla sukulaisia, jotka ovat muuttaneet Yhdysvaltoihin. Katso, löytyisivätkö he täältä!

Hakujen tekeminen vuosikirjoista – nyt väreissä

Seuraa alla olevaa linkkiä ja tee hakuja kokoelmasta:

Tee nyt hakuja MyHeritagen USAn vuosikirjoista ilmaiseksi

Olemme värittäneet vuosikirjojen sivut MyHeritage In Color™ teknologialla.

Kun teet vuosikirjahakuja, näytämme hakutulosten jokaisessa pikkukuvassa (edustaa vuosikirjasivua) symbolin muistuttamaan sinua värillisen version olemassaolosta.

Hakutulos USAn vuosikirjoista

Alla olevassa kuvassa kyseinen symboli:

Johdonmukaisuuden vuoksi symboli on sama, jota käytämme albumiesi pikkukuvissa ja se viittaa siihen, että kuva on väritetty MyHeritage In Colorilla.

Selitämme tässä esimerkin avulla, kuinka käyttää vuosikirjatietoja.

Näyttelijä Sally Field on vuoden 1964 Birmingham High Schoolin vuosikirjassa, joka löytyy kokoelmistamme. Pääset hänen tietoihinsa myös suoraan tästä linkistä: Sally Field.

Tässä sivu, jolla hän esiintyy  — väritettynä:

Väritetty versio on mielenkiintoinen ja elävä, mutta meistä myös alkuperäinen mustavalkea sivu on hieno:

Onneksi sinun ei tarvitse valita, sillä saat molemmat! (P.S. eikö nuo kampaukset olekin ihania?!)

Tältä näyttää henkilön tietosivu:

Klikkaa oranssia “Tallenna tiedot”-painiketta ja tallenna ne sukupuusi henkilölle.

Sivulla on uusi vaaleanpunaisella taustalla oleva viesti, joka kertoo, että vuosikirjasivun värit on simuloitu MyHeritage In Color™ -ominaisuudella. Voit hylätä tämän viestin lukemisen jälkeen. Oikeassa yläkulmassa olevalla vaihto-ohjaimella voit tarkastella jokaista vuosikirjasivua joko väritettynä tai alkuperäisenä mustavalkoisena..

Voit siirtyä saman vuosikirjan muille sivuille ja katsoa myös niitä väritettynä.

Tietojen alareunassa kerromme saman vuosikirjan muista sivuista, jolla kyseinen henkilö esiintyy:

Lisää tapahtumia samalle henkilölle vuosikirjassa

Käyttämällä alareunan viittausta saamme lisää tapahtumia. Voimme käydä sivulla 146, jossa on tämä viehättävä kuva Sally Fieldistä hyppäämässä ilmaan!

Seuraava kuva näyttää, että Sally Field oli cheerleader ja väritys saa kuvan todella heräämään eloon!

Tässä alkuperäinen:

Kun navigoit muilla vuosikirjan sivuilla, ne näkyvät oletusarvoisesti mustavalkeina. Voit värittää ne klikkaamalla oikealla ylhäällä olevaa värityspainiketta.

Vuosikirjasivujen lataaminen

Voit ladata alkuperäisen tai väritetyn sivun siirtymällä ensin koko näytön tilaan.  

Klikkaa zoom-painiketta, niin saat koko näytön kuvan

Ollessasi koko näytön tilassa voit ladata minkä tahansa kuvan (alkuperäisen tai väritetyn) käyttämällä alla, vihreällä merkattua latauspainiketta:

Aitouden säilyttäminen

Alkuperäisen vuosikirjatiedon aitouden ylläpitämiseksi väritetyt versiot eivät korvaa tai muuta alkuperäisiä kuvia, vaan ovat lisänä. Voit vaihtaa värillisen ja alkuperäisen version välillä. Kun tallennat tiedon sukupuuhun MyHeritagessa, tallentaminen luo viitteen alkuperäiseen mustavalkoiseen kuvaan sen varmistamiseksi, että sinä ja muut käyttäjät näette aina alkuperäisen. Väritetyt sivut on merkitty vasemmassa alakulmassa olevalla palettisymbolilla osoittamaan, että värit on simuloitu tekoälyn avulla ja että ne eivät ole alkuperäisiä värejä. Edistyneet algoritmit arvaavat nämä värit ja ne saattavat olla vääriä!

Jakaminen on välittämistä

Löysitkö kiehtovan kuvan itsestäsi tai ystävästäsi? Olemme lisänneet uuden vaihtoehdon, jonka avulla sen jakaminen sosiaalisessa mediassa on helppoa. Löytämiesi vuosikirjasivujen jakaminen on loistava tapa muodostaa yhteys entisiin luokkatovereihin ja pitää yhteyttä sukulaisiin sekä lähellä että kaukana.

Kannustamme sinua jakamaan väritetyt vuosikirjavalokuvat perheen ja ystävien kanssa.

Jakamisen helpottamiseksi lisäsimme Jaa-painikkeen jokaiseen vuosikirjatietoon:

Klikkaa ”Jaa”-kuvaketta ja voit jakaa kuvan Facebookin, Twitterin tai suoran linkin kautta. Jos käytät mobiilisovellusta tai katsot perhesivustosi matkapuhelimen selaimesta, sinulla on mahdollisuus jakaa myös WhatsAppin kautta.

Voit jakaa koko vuosikirjasivun tai rajata osan kiinnostavasta kuvasta ja jakaa vain sen.

Kun jaat vuosikirjasivun tai kuvan, saaja saa linkin, josta hän pääsee katsomaan sivua ilmaiseksi myös sen jälkeen, kun tämä kuukauden ilmainen jakso päättyy. Jakaminen käyttää väritettyä versiota, mutta sivulla kuvan voi vaihtaa myös alkupertäiseen mustavalkeaan versioon.

Jaa ja voita!

Tulevan kuukauden aikana (23.5.2020 saakka) kaikki, jotka jakavat MyHeritage-vuosikirjasivun Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa hashtageilla #LookingGood ja #FreeYearbooks sekä tunnisteella @MyHeritage, osallistuvat arvontaan. Joka viikko valitaan yksi onnekas voittaja, joka saa ilmaisen MyHeritage Complete -sopimuksen vuodeksi! Voittajilla on ilmainen pääsy kaikkeen MyHeritagen sisältöön ja ominaisuuksiin, mm. 12 miljardiin historialliseen tietoon, Smart Matches ™-, Record Matches- ja Instant Discoveries ™-osumiin sekä paljon muuta.

Yhteenveto

MyHeritage jatkaa innovointia!

Ensin esittelimme mustavalkoisten valokuvien värittämisen MyHeritage In Color™-ominaisuuden avulla.

Nyt olemme soveltaneet väritysteknologiaa MyHeritagen USAn vuosikirjakokoelmaan, joka sisältää 36 miljoonaa vuosikirjasivua ja 290 miljoonaa nimeä kattaen vuodet 1890-1979.

Tutkimuksen kannalta vuosikirjojen tiedot voivat olla erittäin arvokkaita. Voi olla maagista katsoa aikaisempien sukupolvien kuvia heidän kehitysvuosinaan, Niiden katsominen väritettyinä tekee kokemuksesta vielä merkittävämmän herättämällä menneisyyden eloon.

Juhlistaaksemmre tätä ainutlaatuista väritettyä sisältöä, johon MyHeritagella on yksinoikeus, tarjoamme vuosikirjakokoelman ilmaiseksi 23.5.2020 saakka. Vuosikirjahakujen tekeminen on hauskaa ajankulua ja samalla kohentaa sukupuusi laatua.

Auta meitä levittämään tietoa ilmaisista vuosikirjatiedoista ja jaa löytämäsi parhaat palat sosiaalisessa mediassa.

Lopuksi haluamme kiittää DeOldifyn Jason Anticia ja Dana Kelleyä, jotka ovat keksineet väritysteknologian, jota MyHeritage In Color™ käyttää. Ilman heitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

Tee nyt hakuja MyHeritage USAn vuosikirjoista ilmaiseksi

Viihdy,

Ystäväsi MyHeritagessa

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin