Esivanhempiesi rooli historiassa – ilmainen pääsy asevoimien kokoelmiin

Kommentit

Tämän Memorial Day muistopäivän aikaan, kun ihmiset ympäri Yhdysvaltoja kunnioittavat perheidensä ja kotiensa suojelemiseksi taisteluihin osallistuneiden sankariensa muistoa, MyHeritage tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden saada lisää tietoa niistä sukusi ihmisistä, jotka taistelivat maansa puolesta. 20- 26. toukokuuta kaikki MyHeritagessa olevat asevoimien kokoelmat on saatavana ilmaiseksi.

Tee nyt hakuja MyHeritagen asevoimien kokoelmista

Kokoelmissamme on Pohjois-Amerikasta ja muualta maailmasta olevia kutsunta-, värväys- ja palvelustietoja, eläkerekistereitä ja muita asevoimien asiakirjoja aina 1800-luvun lopulta, Yhdysvaltain sisällissodasta lähtien.

Asevoimien kokoelmien avulla voit saada tietoa esi-isiesi roolista historian kirjoittamisessa. Näissä asiakirjoissa voi olla tietoa siitä, missä esi-isäsi palveli, mikä hänen sotilasarvonsa oli  ja mitä hän teki palveluksensa aikana. Kokoelmat ovat ainutlaatuisia myös siinä mielessä, että niissä voi olla tietoja esi-isäsi ulkonäöstä ja fyysisistä ominaisuuksista – esimerkiksi pituus sekä silmien ja hiusten väri.

MyHeritagen asevoimien kokoelmat on yleensä maksullinen, mutta toukokuun 20.–26. välisenä aikana kaikki käyttäjät voivat tehdä niistä hakuja ja poimia niistä tietoja sukupuuhunsa ilmaiseksi.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta löytää uutta tietoa sukusi sotasankareista!

Tee nyt hakuja MyHeritagen asevoimien kokoelmista

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin