MyHeritage lisää kolme historiallista kokoelmaa Kreikasta

Kommentit

Meillä on ilo ilmoittaa kolmen tärkeän kreikkalaisen historiallisen kokoelman julkaisemisesta MyHeritagessa: Kreikka, äänestysrullat (1863–1924), Korfun väestötiedot (1841–1932) ja Spartan avioliitot (1835–1935), jotka käsittävät 1,8 miljoonaa historiallista tietoa. Nämä kokoelmat ovat korvaamaton sukututkimusaineisto niille, jotka tutkivat kreikkalaisia juuriaan.

Tee nyt hakuja kreikkalaisista kokoelmista MyHeritagessa

Kokoelmien tiedot ovat yksityiskohtaisia ja sisältävät skannattuja kuvia alkuperäisistä asiakirjoista. Nämä hakemistot ovat nyt ensimmäistä kertaa ja yksinoikeudella MyHeritagessa.  Hakuja voi tehdä myös kreikan kielellä

Kokoelmat kertovat uskontojen ja kulttuurien monimuotoisuudesta Kreikassa. Ne esittelevät sekä merkittäviä katolilaisia ja juutalaisia yhteisöjä sekä italialaisia, ranskalaisia ja venäläisiä vaikutteita kreikkalaisen yhteiskunnan ja sen progressiivisen hallintojärjestelmän ytimessä.

Tiedot uusista kokoelmista alla: 
KokoelmaKuvausMääräLinkki


Kreikka, vaaliluettelot 1863–1924

Kokoelmassa on vaalimateriaalia Vlachogianniksen kokoelmasta Kreikan valtion yleisestä arkistosta. Siinä on äänestäjäluetteloita Kreikan 56 alueelta ja kaksi luetteloa miehistä kahdelta muulta alueelta. Suurin osa materiaalista kattaa vuosikymmenet 1860, 1870 ja 1880, kun taas Ateenan äänestäjäluetteloissa on tietoja 1920-luvulta. Äänestäjien luettelot on lajiteltu provinssin (επαρχία), kunnan (δήμος) ja kaupungin/kylän mukaan. Äänestäjäluettelot sisältävät yleensä: Äänestäjän etu- ja sukunimen, isän nimen, iän ja ammatin.1,006,594 tietoaTee nyt hakuja


Korfu, väestötiedot 1841-1932

Kokoelmassa on koko Korfun saaren syntymä-, avioliitto- ja kuolintodistuksia, joita on ylläpitänyt Korfun yleinen valtion arkisto. Koska väestötiedot on luotu siviilivirkamiesten toimesta, ovat kaikki saaren etniset ja uskonnolliset ryhmät edustettuina.646,807 tietoaTee nyt hakuja


Sparta, avioliittotiedot 1835–1935

Tässä kokoelmassa on avioliittotietoja, joita Pyhä Monemvasian ja Spartan arkkipiispan istuimet ovat luoneet ja ylläpitäneet vuosina 1835-1935. Koska jokainen avioliitto tarvitsi luvan ja siunauksen alueen arkkipiispan istuimelta, pidettiin avioliitoista ja niiden oikeuskäytännöistä systemaattista kirjaa.179,411 tietoaTee nyt hakuja

Yhteenveto

MyHeritage on erinomainen resurssi kreikkalaisten juurien tutkimiseen. Aiomme jatkossa lisätä useita kreikkalaisia kokoelmia ja parantaa hakualgoritmejamme niitä käyttäjiämme varten, joilla on kreikkalaisia juuria, mutta jotka eivät osaa kreikkaa.

Hakujen tekeminen kreikkalaisista kokoelmista MyHeritagessa on ilmaista. Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, Record Matching -teknologia ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos näissä kokoelmissa on sukupuusi henkilöihin liittyviä tietoja. Tietojen tarkastelemiseen ja niiden tallentamiseen Data- tai Complete-sopimuksen.

Yasou! Viihdy kreikkalaisten kokoelmien parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin