Theory of Family Relativity™-ominaisuuden, ( ToFR ) päivitys

Theory of Family Relativity™-ominaisuuden, ( ToFR ) päivitys

Jos olet yrittänyt selvittää, kuinka jotkut DNA-osumistasi ovat sinulle sukua, etkä ole vielä saanut Theory of Family Relativity-teorioita (ToFR), saatat olla nyt onnekas.

Theory of Family Relativity-ominaisuus hyödyntää kaikkia MyHeritagessa saatavilla olevia tietoja, kuten sukupuita ja historiallisia tietoja, tarjotakseen sinulle uskottavia teorioita siitä, kuinka olet sukua jollekin tietylle DNA-osumallesi. Päivitämme tietoja säännöllisesti, ja viime viikolla meillä oli päivitysajo.

MyHeritage-tietokannat ovat kasvaneet huomattavasti edellisen päivityksen jälkeen, ja niihin sisältyy miljoonia uusia sukupuita sekä yli 2 miljardia uutta historiallista tietoa (tällä hetkellä yli 12 miljardia tietoa). Se tarkoittaa, että niillä teistä, jotka olette olleet jumissa tietyn DNA-osuman kanssa, on erinomainen mahdollisuus saada vastauksia ja uusia tietoja esivanhemmista ja perhesuhteista.

Theory of Family Relativity™-päivitys numeroina

Teorioiden kokonaismäärä on lisääntynyt 42,6%:lla. Edellisessä päivityksessä löytyi 14,260,864 ja nyt 20,330,031 teoriaa.

Teorian sisältävien DNA-osumien määrä kasvoi 42,5%:lla (edellisellä kerralla 9,964,321 ja nyt 14,201,731 osumaa)

Joskus teorian lopputulokseen päästään useaa eri polkua pitkin; vahva teoria ja teoriaa tukevat, lisää todisteita antavat sivupolut. Edellisen päivityksen jälkeen polkuja oli  115,106,944. Tämä päivitys lisäsi polkuja 40,5%:lla ja niitä on nyt 161,762,761.

Vähintään yhden teorian saaneiden MyHeritage-käyttäjien määrä kasvoi 33,6%:lla.

Mistä tiedät, onko sinulla uusia teorioita

Jos olemme tässä päivityksessä löytäneet sinulle uusia teorioita, näet DNA-osumat sivun yläreunassa bannerin, joka kertoo Theory of Family Realtivity-teorioista. Klikkaa ”Tarkastele teorioita ja näet kaikki löytämämme teoriat, sekä vanhat että uudet.

Tämä banneri, joka osoittaa, että sinulla on uusia teorioita, on käytettävissäsi muutaman viikon ajan, jonka jälkeen voit tarkastella teorioita siirtymällä DNA-osumat sivulle.

Aina kun DNA-osumalla on teoria, siitä ilmoitetaan hänen DNA-kortillaan. Voit myös suodattaa DNA-osumia nähdäksesi vain ne, joilla on Theory of Family Relativity™-teorioita. Klikkaa suodattimet-kuvaketta ja valitse ensimmäisestä suodatusryhmässä ”On Theory of Family Relativity ™”.

Näet myös ”UUSI” -merkin juuri lisättyjen uusien teorioiden vieressä. Tämä merkintä näkyy 30 päivän ajan.

Family Relativity™ -teoria (ToFR) on premium-ominaisuus, joka edellyttää sivustosopimusta MyHeritagessa (Premium, PremiumPlus tai Complete). Käyttäjät, joilla ei ole sivustosopimusta, näkevät edelleen kaikki heille löytämämme teoriat, mutta kun he klikkaavat teoriaa nähdäkseen sen, on osa tiedoista piilossa. Käyttäjät, jotka lataavat DNA-tietonsa toisesta testauspalvelusta ​​MyHeritageen, eivätkä halua sivustosopimusta, voivat maksaa, kaikki kehittyneet DNA-työkalut vapauttavan kertaluonteisen maksun, joka on 36€ pakkaukselta. Kokeile Complete-sopimusta ilmaiseksi 14 päivää ja jos haluat jatkaa, saat sen puoleen hintaan.

Yhteenveto

Theory of Family Relativity™ ( ToFR ) voi olla ratkaisevassa asemassa ihmisille, jotka etsivät uusia suvun jäseniä ja sukututkijoille, jotka yrittävät päästä umpikujasta. Se voi auttaa käyttäjiä ratkaisemaan mysteereitä, jotka ovat saattaneet hämmentää heitä kuukausien tai vuosien ajan.

Muuten, jos et ole vielä tehnyt MyHeritage DNA-testiä, harkitse ”Pysytään kotona”-tarjouksen hyödyntämistä: DNA-pakkaus on nyt tarjouksessa kaikkien aikojen edullisimpaan hintaan. Tilaa nyt pakkaus.

Toivomme sinun viihtyvän päivitettyjen teorioiden parissa!