Melissa löytää biologisen isänsä yli 20 vuoden etsimisen jälkeen

Kommentit

MyHeritage DNAn ansiosta michiganilainen Melissa järjesti Floridassa asuvalle armeijan veteraanille hänen elämänsä suurimman yllätyksen: hän on ko. veteraanin tytär ja etsinyt isäänsä jo 23 vuoden ajan.

Katso heidän tunteikas tapaamisensa ​​täältä:

Yksinhuoltajaäiti kasvatti Melissa Porterin, 47, Texasissa, Dallasissa. Kun Melissa oli 13-vuotias hänen äitinsä kertoi, että hänen isänsä nimi oli Kenneth Bender, mutta ei antanut hänelle mitään muuta tietoa. Teini-ikäisenä Melissa muutti takaisin Michiganiin, missä hän oli syntynyt ja asui siellä isovanhempiensa luona. Melissan isoäiti kertoi hänelle, että hänen isänsä oli palvellut merivoimissa.

Vuonna 1996 Melissa aloitti etsiä isäänsä aktiivisesti. Hän kahlasi merivoimien arkistoja, muita sotilasrekistereitä ja verkkopalveluita, mutta ilman tulosta.

Viimein viime huhtikuussa hän päätti tehdä MyHeritage DNA-testin… ja sai osuman ensimmäiseen serkkuun, joka asuu Georgiassa. Melissa tutki serkun sukupuuta ja siellä hän oli – hänen isänsä Kenneth Bender. Hän huomasi, että Kenneth oli myöhemmin avioitunut ja että hänellä oli poika. , joten hän otti yhteyttä Kenneth Jrunioriin sosiaalisen median välityksellä. 23 vuoden etsinnän jälkeen Melissa viimein löysi isänsä.

Kävi ilmi, että Kenneth oli tavannut Melissan äidin tämän isän baarissa pian sen jälkeen, kun kotiutui armeijasta Vietnamin sodan aikana. Kennethillä ja Melissan isoisällä oli mennyt hyvin yksiin ja Kenneth päätyi työskentelemään Melissan isoisälle ja sai vuokrattua huoneen hänen talostaan. Siellä hän tapasi Melissan äidin. Mutta pari erosi Melissan äidin tultua raskaaksi ja kerrottua Kennethille, että tämä ei ole lapsen isä.

Kenneth, Melissan isä armeijapalveluksensa aikaan.

Kenneth liittyi ilmavoimiin ja palveli siellä eläkeikään saakka, jota hän nauttii nyt Floridassa. Palvelusaikana hän meni naimisiin ja sai pojan. Hän ei koskaan osannut kuvitella, että Melissan äiti ei olisi kertonut hänelle totuutta, ja hän oli järkyttynyt mutta iloinen kuultuaan, että hänellä on tytär.

1. elokuuta 2019 Melissa nousi ensimmäiselle lennolleen Floridaan, Jacksonvillen lentokentälle. Siellä hän tapasi isänsä ja velipuolensa ensimmäistä kertaa.

”Kaikki nämä vuodet tunsin, että elämästäni puuttui jotain”, Kenneth sanoo. ”MyHeritage DNA ratkaisi asian.”

”Minä olen pysynyt hengissä syystä”, hän jatkaa. ”Saadakseni selville, että minulla on tytär.”

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin