Seuraa meitä

MyHeritage Photo Enhancer: Jo miljoonan kuvan laatua on kohennettu!

Kommentit1

Intohimomme on auttaa ihmisiä kytkeytymään sukujensa historiaan. Aikaisemmin tänä vuonna lanseerasimme MyHeritage In Color™:in, uraauurtavan teknologian, jonka avulla voit herättää vanhat mustavalkeat valokuvasi eloon värittämällä ne. 12. kesäkuuta otimme uuden askeleen ja esittelimme MyHeritage Photo Enhancer:in työkalun, joka kohentaa kuvien laatua muuttamalla epäselvät kasvot teräväpiirteisiksi. Yhdessä nämä kaksi ominaisuutta näyttävät esivanhempasi aivan uudessa, ennennäkemättömässä valossa.

Jälleen kerran palaute on ollut uskomaton. Puolentoista viikon aikana miljoonaa valokuvaa on kohennettu käyttämällä uutta Photo Enhancer -työkalua. Käyttäjät kuvaavat kuinka liikuttuneita he olivat nähdessään kristallinkirkkaita kuvia sukunsa jäsenistä, jotka, heidän aikanaan. olivat jo vanhoja tai kenties he eivät olleet koskaan tavanneet. Ammattivalokuvaaja ihmetteli työkalun toimivuutta. Sukututkimusasiantuntijabloggari huomasi, että työkalulla voi parantaa myös skannattujen asiakirjojen laatua ja helpottaa niiden lukemista!

Alla on joitain reaktioita, jotka olemme saaneet Photo Enhancer:sta

MyHeritagen blogissa

“Hämmästyttävää!” kirjoittaa Carol Woods MyHeritage blogin kommenteissa.

”Latasin tänään yhden kuvan isälinjani isovanhemmista, jonka olin unohtanut, ja väritin sen”, toinen käyttäjä Kate kommentoi. ”Kun kohensin sen laatua ja suurensin kuvan, olin kyynelten partaalla – olin vihdoin tavannut isoisän ja isoäidin nuorena parina. Photo Enhancer teki todella hyvää ei-kovin hyvälle noin 100-vuotiaalle valokuvalle; heidän silmänsä katselivat minua; Voin nähdä isoäidin vaaleansinisten silmien värin ja kuinka paljon isäni muistutti äitiään. Isoisä kuoli, kun olin 2-vuotias, joten en muista häntä, mutta voin nyt nähdä kuinka samanlaisia hänen 2 veljeään olivat. Photo Enhancer on antanut minulle mahdollisuuden ’tuntea’ isovanhempani tavalla, joka muuten ei olisi ollut mahdollista. Kiitos, MyHeritage. ”

Facebookissa 

Twitterissä

Sukututkimusbloggarit

”Istun siis täällä aikaisin aamulla, aurinko nousee juuri Michigan-järven päälle, ja vihdoin minulla on aikaa uudelle MyHeritage Photo Enhancerille. Ja yritän olla itkemättä ”, kirjoittaa Thomas MacEntee High-Definition Genealogy:sta. “Tämä kuva… on yksi kalleimmista aarteistani.

Olen nyt aivan ällikällä lyöty. Näen nyt todella, miltä äitini näytti 8-vuotiaana.

Yksityiskohta on hämmästyttävä etenkin, kun uusi parannustyökalu yhdistetään MyHeritage In Color™ -ominaisuuden kanssa! ”

Thomas päätti myös kokeilla MyHeritage Photo Enhancer -ominaisuutta toisenlaiseen sukututkimuskäyttöön:

”Äskettäin päätin käyttää uutta MyHeritage Photo Enhancer -ominaisuutta nähdäkseni, tekisikö se skannatuista dokumenteistä helpommin luettavia… ja se toimii! sukututkimuksen helpompaa lukea… ja niin se tapahtui! Valokuva… ei ole tarkalleenottaen kovin kaunis skannattuna …

Olen törmännyt viime aikoina todella huonoihin skannauksiin ja etsin aina tapoja parantaa niiden laatua tutkimustarkoituksiin. Ajattelin: ”Entä jos ajaisin sen uuden MyHeritage Photo Enhancer -ominaisuuden läpi?” Ja tässä ovat tulokset.

Tulokset ovat hämmästyttävät ja tekstiä on paljon helpompi lukea.

Yhteenveto 

Photo Enhancer, yhdessä MyHeritage In Color™:in kanssa, tekee MyHeritagesta parhaan alustan historiallisten kuvien lataamiseen, kohentamiseen ja jakamiseen. Sen ansiosta näet esivanhempasi aivan uudessa valossa: selkeämpinä ja terävämpinä kuin koskaan aikaisemmin

Kokeile sitä ja kerro meille, mitä mieltä olet!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Jorma Jussila


    4 heinäkuun, 2020

    Millä ohjelmistolla voisi saada henkilön kasvokuvaa nuorennettua tai vanhennettua ja verrattua johonkin toiseen kuvaan sen selvittämiseksi onko kuvissa sama henkilö?