Toukokuussa 2020 lisätyt historiallisten tietojen kokoelmat

Kommentit

Toukokuussa 2020 lisäsimme MyHeritageen 5 uutta kokoelmaa: kolme kreikkalaista kokoelmaa sekä kuolinhakemiston Saksasta. Nämä kokoelmat ovat saatavana ainoastaan MyHeritagessa. Lisäsimme myös hautaushakemiston Uudesta-Seelannista. Tietoja näissä kokoelmissa on yhteensä 7,5 miljoonaa, joten MyHeritagen kokoelmissa on nyt 12,45 miljardia tietoa.

Alla tietoja nyt lisätyistä kokoelmista:

KokoelmaKuvausTietojen määräVain MyHeritagessaLinkki hakuun
 


Kreikka, vaaliluettelot, 1863–1924

Tämä kokoelma sisältää vaalimateriaalia Vlachogianniksen kokoelmasta Kreikan valtion yleisestä arkistosta. Kokoelma sisältää äänestäjien luetteloita Kreikan 56’lta alueelta ja kaksi miesten luetteloa kahdelta muulta alueelta. Suurin osa materiaalista kattaa vuosikymmenet 1860, 1870 ja 1880, kun taas Ateenan äänestäjien luettelot sisältää tietueita 1920-luvulta. Äänestäjien luettelot on lajiteltu provinssin (επαρχία), kunnan (δήμος) ja kaupungin/kylän mukaan. Äänestäjäluettelot sisältävät yleensä: Äänestäjän etu- ja sukunimen, isän nimen, iän ja ammatin1,006,594 tietoaKylläTee nyt hakuja


Korfu, väestötiedot, 1841–1932

Tämä kokoelma käsittää syntymä-, avioliitto- ja kuolintodistuksia koko Korfun saarelta, joita on ylläpitänyt Korfun yleeinen valtion arkisto. Koska väestötiedot on luonut siviilivirkamiehet, kaikki saaren etniset ja uskonnolliset ryhmät ovat edustettuina. Syntymätodistukset saattavat käsittää lapsen etu- ja sukunimen, syntymäajan ja -paikan, isän ja äidin nimen ja iän sekä lapsen isoisän etunimet. Avioliittotietueet saattavat sisältää seuraavat tiedot : Avioliittopäivä ja etu- ja sukunimi, ikä, syntymäpaikka osoite ja isän nimi sekä morsiamelle, että sulhaselle. Kuolintietueet saattavat käsittää vainajan etu- ja sukunimen, kuolinpäivän, iän kuollessa, syntymäpaikan, osoitteen ja isän ja äidin nimen.646,807 tietoaKylläTee nyt hakuja


Sparta, avioliitot 1835–1935

Tämä kokoelma sisältää avioliittotietueita, jotka on luonut ja ylläpitänyt Pyhä Monemvasian ja Spartan arkkipiispan istuin vuosina 1835-1935. Koska jokainen avioliitto tarvitsi luvan ja siunauksen alueen arkkipiispan istuimelta, istuin piti systemaattista kirjaa avioliitoista ja niiden oikeuskäytännöistä.Saatuaan avioliittoanomuksen, piispanistuin tutki, oliko tuleva avioliitto laillinen ja mikäli niin, lupa julkaistiin. Julkaistut luvat merkittiin sitten hakemistokirjaan. MyHeritage on digitoinut ja indeksoinut molemmat tietuetyypit (luvat ja hakemistot), jotka usein täydentävät toisensa. Esimerkiksi niissä tapauksissa, missä lupia ei ole säilynyt, hakemistot tuottavat tarvittavan tiedon. Tietueet saattavat myös sisältää muunlaisia dokumentteja, kuten alkuperäisiä avioliittohakemuksia, kunnan todistuksia tai jopa myötäjäissopimuksia. Huomioimme ja kiitämme henkilöitä Carol Petranek ja Greg Kontos heidän korvaamattomasta myötävaikutuksestaan tämän kokoelman julkaisemiseksi.179,411 tietoaKylläTee nyt hakuja


Saksa, Nordrhein-Westfalenin kuolinhakemisto 1874–1938

Tämä kokoelma sisältää kuolintietoja Nordrhein-Westfalenin osavaltiosta vuosina 1874–1938. Hakemisto voi sisältää seuraavia tietoja: todistuksen numero, rekisteröintipäivä, joka poikkeaa todellisesta kuolinpäivästä, kuoleman ilmoittaneen henkilön nimi ja ammatti , kuolleen etunimi, sukunimi (ja tyttönimi), sukupuoli, uskonto, kuolinpäivä, -paikka ja -aika, ikä kuollessa, synnyinaika ja -paikka, asuinpaikka ja usein muita tärkeitä tietoja, kuten puoliso ja vanhemmat.2,450,551 tietoaKylläTee nyt hakuja


Uuden-Seelannin hautaushakemisto, 1840–2008

Tämä kokoelma on hakemisto Uuden-Seelannin hautaustietoihin. Niissä voi olla seuraavia hakukelpoisia tietoja: kuolleen etu- ja sukunimi, ikä kuollessa sekä hautausvuosi ja -paikka.3,239,136 tietoaEiTee nyt hakuja

 

Yhteenveto

Toivomme näiden kokoelmien avaavan uusia polkuja sukututkimuksellesi. Hakujen tekeminen kokoelmista on ilmaista. Tietojen tarkastelemiseen ja tallentamiseen sukupuuhun tarvitaan Data tai Complete-sopimus.

Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa ilmoittaa Record Matching-teknologiamme automaattisesti, jos joku tiedoista täsmää sukupuussasi olevaan henkilöön. Voit sen jälkeen tarkastella osumaa ja päättää haluatko lisätä uudet tiedot puuhusi.

Viihdy uusien kokoelmien parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin