Historiallisten tietojen kokoelmia lisätty kesäkuussa 2020

Historiallisten tietojen kokoelmia lisätty kesäkuussa 2020

Kommentit

Lisäsimme kesäkuussa 8,3 miljoonaa historiallista tietoa kuuteen uuteen kokoelmaan Yhdistyneistä kuningaskunnista, Espanjasta ja Uudesta-Seelannista. Englannista lisättiin neljä miljoonaa tietoa ensimmäisen maailmansodan mitalihakemistosta. Espanjasta, Vitorian hiippakunnan kolme kokoelmaa: kaste-, avioliitto- ja kuolinhakemistot. Lisäksi kaksi kokoelmaa Uudesta-Seelannista: ensimmäisen maailmansodan palvelushakemisto ja varhaisten uudisasukkaiden hakemisto. Tämä päivitys nostaa MyHeritagen historiallisten tietojen määrän 12,5 miljardiin.

Alla lisätietoja jokaisesta uudesta kokoelmasta:

KokoelmaKuvausTietojen määräLinkki hakuun
Yhdistyneet Kuningaskunnat, palvelumitalien ja palkintomatrikkelien hakemisto, 1914-1918
Tämä kokoelma sisältää brittiläisen armeijan mitalitoimiston hakemistokortit käsittäen mitalit ja muut palkinnot, jotka jaettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Tietueet sisältävät palveluksessa olleen henkilön etu- ja sukunimen. Myös seuraavat tiedot saattavat näkyä: joukko-osasto, rykmentin numero, sotilasarvo ja yksilön palvelusvuodet4,495,296 tietoaTee nyt hakuja

Espanja, Vitorian hiippakunta, kastehakemisto, 1535-1903

Tämä kokoelma sisältää hakemiston kastetietoihin Espanjan Diocese of Vitoriasta. Vitoria-Gasteiz’in kaupunki on Baskimaan sekä Álava’n provinssin pääkaupunki (Araba baskinkielellä). Tietueet saattavat sisältää seuraavaa haettavaa tietoa: kastetun lapsen etu- ja sukunimet, lapsen vanhempien etu- ja sukunimet, kastepäivä ja surakunta, kastetapahtuman kaupunki, kunta ja provinssi tai historiallinen alue2,493,190 tietoaTee nyt hakuja

Espanja, Vitorian hiippakunta, kuolinhakemisto, 1573-1904

Tämä kokoelma sisältää hakemiston kuolintietoihin Espanjan Diocese of Vitoriasta. Vitoria-Gasteiz’in kaupunki on Baskimaan sekä Álava’n provinssin pääkaupunki (Araba baskinkielellä). Tietueet saattavat sisältää seuraavaa haettavaa tietoa: vainajan etu- ja sukunimet, päivämäärä, seurakunta, kaupunki, kunta ja joko provinssi, tai historiallinen alue, missä hautaus tapahtui.483,122 tietoaTee nyt hakuja

Espanja, Vitorian hiippakunta, avioliittohakemisto, 1559-1899

Tämä kokoelma sisältää hakemiston avioliittotietoihin Espanjan Diocese of Vitoriasta. Vitoria-Gasteiz’in kaupunki on Baskimaan sekä Álava’n provinssin pääkaupunki (Araba baskinkielellä). Tietueet saattavat sisältää seuraavaa haettavaa tietoa: sulhasen ja morsiamen etu- ja sukunimet, avioitumispäivä ja seurakunta, kaupunki, kunta ja joko provinssi, tai historiallinen alue, missä avioliitto solmittiin363,452 tietoaTee nyt hakuja

Uusi-Seelanti, Ensimmäinen maailmansota, palveluhenkilöstön ja reserviläisten hakemisto

Tämä kokoelma on hakemisto Uuden-Seelannin sotilaista, jotka palvelivat ensimmäisessä maailmansodassa. Hakemistossa voi olla seuraavia tietoja: sotilaan etu- ja sukunimi, syntymä- ja asuinpaikka, rekrytointialue, kuoleman päivämäärä, hautauspaikka ja sotilaan lähisukulaisen täydellinen nimi ja asuinpaikka. Hakemistossa voi olla seuraavanlaisia lisätietoja: siviilisääty, ammatti, työnantaja, armeija, sotilasyksikkö ja erilaiset muistiinpanot tai kommentit355,584 tietoaTee nyt hakuja

Uusi-Seelanti, hakemisto varhaisista uudisasukkaista, 1840–1864

Tämä kokoelma on hakemisto henkilöistä, jotka asuivat Uudessa-Seelannissa 1800-luvun puolivälissä. Tiedot on peräisin useista lähteistä, pääasiassa vaali- ja valamiehistöluetteloista vuosilta 1853-1864. Tiedoissa voi olla henkilön etu- ja sukunimi, asuinpaikka Uudessa-Seelannissa ja vuosi, jolloin henkilö on rekisteröity siellä. Asuinpaikan formaatti vaihtelee, joissakin se on äänestysalue ja maakunta, toisissa piiri.117,604 tietoaTee nyt hakuja

Yhteenveto

Hakujen tekeminen näistä kokoelmista MyHeritagessa on ilmaista. Tietojen tarkastelemiseen tai niiden tallentamiseen sukupuuhusi tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen

Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, Record Matching -teknologiamme ilmoittaa automaattisesti, jos näiden kokoelmien tiedot vastaavat sukulaistesi tietoja Sen jälkeen voit tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätäne puuhusi.

Viihdy uusien kokoelmien parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin